GALERIE FOTO. Dan Chişu şi Alina Chivulescu, cel mai nou cuplu monden din România

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/12/2015, 00:00
GALERIE FOTO. Dan Chişu şi Alina Chivulescu, cel mai nou cuplu monden din România GALERIE FOTO

Alina Chivulescu si Dan Chisu se cunosc de ani buni, cei doi fiind legati si prin diferite activitati legate de lumea filmului, acolo unde au lucrat impreuna.

In afara unei relatii strict colegiale, nu parea sa se intrevada vreo posibilitate de extindere a relatiei profesionale intr-una de dragoste intre „don Juan-ul Dan” si „versata” Bela din primul sitcom de succes din Romania („La Bloc”).

Cei doi s-au revazut la ultimul film regizat de Chisu, iar de atunci sunt de… nedespartit. Fara a face un obiectiv din acest lucru, paparazzii WOWbiz.ro s-au intersectat aproape saptamanal in ultima luna, cu noul cuplu al lumii mondene autohtone, imaginile certificand faptul ca regizorul si simpatica actrita nu vor fi cu siguranta singuri de Sarbatori.

Zilele trecute, Dan a scos-o pe Alina la un film, la mall, unde „au defilat” imbratisati, certificand inca o data faptul ca relatia lor nu mai are de ce sa fie ascunsa.

„Bela” pare sa fi picat la tanc pentru Chisu, intr-o perioada in care acesta a fost angrenat in mai multe turnee in cadrul unui eveniment de poker care a avut loc in Capitala, regizorul fiind de fapt si ambasadorul de imagine al respectivei competitii.

Din pacate, prestatia lui Chisu la poker a fost mai degraba modesta, acesta irosind mai multe „gloante” (taxe de intrare) in diferite turnee. Una peste alta, pierderile lui Dan au fost destul de insemnate, dar barbatul in varsta de 60 de ani se poate consola ca ii merge bine in dragoste alaturi de Alina, o aparitie spectaculoasa in orice circumstante.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×