GALERIE FOTO / Cuplu şoc în sportul românesc! Camelia Potec, surprinsă sărutîndu-se cu un antrenor din Liga 1

Adrian Barna   
în Hotnews
15/07/2015, 12:11
GALERIE FOTO / Cuplu şoc în sportul românesc! Camelia Potec, surprinsă sărutîndu-se cu un antrenor din Liga 1 GALERIE FOTO

Paparazzi au obtinut imagini senzationale cu una dintre cele mai importante sportive din istoria recenta a tarii noastre si noul ei iubit. Tanarul se numeste Razvan Rotaru si este antrenor secund la Concordia Chiajna.

Camelia Potec (33 de ani) este una dintre sportivele care au scris istorie pentru Romania. Campioana Olimpica la Atena, in 2004, si multipla medaliata la campionatele mondiale si europene, braileanca este nominalizata ca fiind una dintre cele mai sexy sportive din tara noastra. In prezent presedinte la Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, “Cami” a fost mereu extrem de discreta in ceea ce priveste viata ei.

S-au sarutat in mijlocul strazii

Zilele trecute,  campioana noastra a fost surprinsa intr-o ipostaza in care nu a mai fost vazuta pana acum.

Aflata pe o strada din Bucuresti, Potec a fost filmata in timp ce se saruta cu un tanar misterios.

Dupa ce acesta a imbaratisat-o si a tinut-o de mana, Camelia a plecat spre masina ei, iar iubitul in directia opusa. Cu zambetul pe buze, sportiva a parut extrem de fericita.

Tanarul iubit al Cameliei Potec este antrenor in Liga 1

CANCAN.ro a aflat cine este iubitul fostei campioane la natatie. La randul lui, acesta are legatura cu sportul si este antrenor de fotbal.

Pe numele sau Razvan Rotaru, partenerul Cameliei Potec activeaza in Liga 1, la Concordia Chiajna, el fiind secundul lui Marius Baciu, tehnicianul formatiei ilfovene. In trecut, barbatul a mai lucrat la Sheriff Tiraspol, formatie la care a facut parte din staff-ul lui Mihai Stoichita, cel alaturi de care a mers si in tarile arabe.

Francezii au scris ca romanca se iubeste cu un francez

In luna aprilie a acestui an, presa din Franta a lansat o stire-bomba. Jurnalistii au scris ca antrenorul de natatie Philippe Lucas se recasatoreste, iar aleasa lui ar fi nimeni alta decat fosta sa eleva, Camelia Potec. Romanca si Lucas (52 de ani) au lucrat mult timp impreuna.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×