Galerie foto. Cum vor arată cele 400 de autobuze cumpărate de Primăria Capitalei

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/02/2018, 15:21
Galerie foto. Cum vor arată cele 400 de autobuze cumpărate de Primăria Capitalei GALERIE FOTO

Gabriela Firea a anunţat luni câştigătorul licitaţiei pentru furnizarea de autobuze: este vorba despre asociarea OTOKAR EUROPE si OTOKAR Locomotive.

Valoarea contractului este de aproximativ 100 milioane euro. Urmează acum o perioadă în care firmele care nu au fost selectate – Mercedes, Man Truck&Bus, Karsan, pot contesta rezultatul licitaţiei.

Vor fi cumpărate de Primăria Capitalei 320 de autobuze cu o lungime de 12 metri, 50 de autobuze mai scurte de circa 10 metri, dar si 30 de autobuze articulate, lungi de 18 metri.

Conform caietului de sarcini toate autobuzele trebuie sa aiba podea coborata pe toata suprafata (nu se admit trepte), rampa mecanica pentru accesul persoanelor cu disabilitati, precum si instalatie de incalzire, ventilare si aer conditonat atat pentru calatori, cat si pentru compartimentul soferului.

Autobuzele trebuie sa aiba instalate echipament de numarare a numarului de calatori (cu precizie de minim 99%), monitoare TFT/LED pentru informare si publicitate, precum si sistem de supraveghere video , interior-exterior.

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×