GALERIE FOTO. Cum au transformat-o operaţiile estetice pe Teo Trandafir

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
22/11/2015, 20:10
GALERIE FOTO. Cum au transformat-o operaţiile estetice pe Teo Trandafir GALERIE FOTO

Teo Trandafir se numara printre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania, iar in prezent se poate lauda si cu o silueta la care a visat demult sa ajunga. Operatiile estetice au ajutat-o sa arate si mai bine, iar acest lucru se vede din plin.

Teo Trandafir a ajuns sa fie mai slaba decat a fost chiar si in urma cu zece ani, atunci cand dupa un regim foarte strict reusise sa dea jos 60 de kilograme. Evident, totul dupa ce a suportat o operatie de micsorare de stomac pe care a suportat-o in 2013.

Teo a fost prezentata la Gala Eva.ro, unde a aparut imbracata intr-o rochie neagra care s-a mulat perfect pe corpul sau, care pare mai tanar pe zi ce trece tot mai mult.

Teo Trandafir a recunoscut ca a apelat la medicul estetician pentru a estompa ridurile de pe fata, dar si pentru a scapa de ridurile de pe gat.

Dovada sunt si recentele aparitii ale sale din cadrul emisiunii de la Kanal D, vedeta permitandu-si acum sa poarte rochii mulate, colorate, si nu doar negre. La inceputul emisiunii de la Kanal D, vedeta era in proces de slabire.

 Sursă: cancan.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×