GALERIE FOTO. Cum arăta Gabriela Cristea în urmă cu 21 de ani! Vedeta avea un look diferit

Iuliana Spirache   
în Hotnews
04/03/2016, 00:00
GALERIE FOTO. Cum arăta Gabriela Cristea în urmă cu 21 de ani! Vedeta avea un look diferit GALERIE FOTO

Gabriela Cristea a debutat in lumea televiziunii in urma cu aproximativ 21 de ani! Prezentatoarea de la “Te vreau langa mine” modera pe atunci o emisiune matinala si arata total schimbata fata de look-ul de azi.

“Imi aduc aminte ca prezentam o emisiune matinala, “Buna dimineata Romania” alaturi de Eugen Chiticariu! Pe atunci, nu existau in post Mircea Badea, Teo si nici Mihaela Radulescu, ei au ajuns acolo mult mai tarziu. Eu am fost cea care am batatorit prima calea divertismentului si ma bucur ca am facut acest lucru.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU GABRIELA CRISTEA

 

A fost greu la inceput dar si frumos, am facut multe sacrificii. La vremea respectiva, nu ne gandeam la bani sau la glorie, ci pur si simplu doream sa ne iasa cat mai bine show-ul”, a declarat Gabi în wowbiz.ro.

Acum 21 de ani, Gabriela Cristea era o pustoaica si se purta ca atare. Avea un look de adolescenta si era cu zambetul pe buze intotdeauna. “Imi purtam parul tuns mai scurt, vopsit un saten chocolatiu. Pe atunci, nu exista make-up specializat la televiziune, asa ca la fiecare emisiune, ma machiam singura si imi luam hainele din garderoba personala,” a comentat Gabi Cristea care mai specifica si faptul ca perioada de la Tele7abc a initiat-o in tainele televiziunii si a ajutat-o sa dobandeasca o experienta importanta pentru proiectele pe care le-a avut la alte posturi TV.

Sursă: kanald.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×