GALERIE FOTO. Cum arată fata cea mică a lui Donald Trump

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
05/12/2015, 16:06
GALERIE FOTO. Cum arată fata cea mică a lui Donald Trump GALERIE FOTO

Dacă se poate lăuda cu un lucru în această lume Donald Trump, atunci poate spune cu mâna pe inimă că are nişte fiice foarte frumoase. Pe Ivanka Trump o cunoaşte toată lumea, mai ales că îşi ajută tatăl în afaceri. Tiffany este ceva mai discretă în lumea mondenă, însă pe pagina sa de socializare îşi postează fotografii incitante.

Tânăra în vârstă de 22 de ani, studentă la Universitatea din Pennsylvania, este fiica lui Trump din cea de-a doua sa căsnicie, cu actriţa Marla Maples. Donald Trump şi Marla Maples au divorţat când Tiffany avea doar cinci ani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Tiffany s-a transformat într-o femeie fatală, după cum arată şi în fotografiile sale, iar bărbaţii fac coadă la uşa sa.

Donald John Trump este un investitor şi om de afaceri american, vedetă de televiziune şi autor de cărţi de literatură motivaţională. Preşedinte şi CEO al companiei Trump Organization, o companie imobiliară americană, acesta îşi doreşte să fie următorul Preşedinte al Statelor Unite.

Sursă: www.obiectiv.info

Închide ×