GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Gimnasta româncă E GOALĂ COMPLET! Imagini interzise minorilor!

Gabriel Esanu   
în Hotnews
07/09/2015, 10:45
GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Gimnasta româncă E GOALĂ COMPLET! Imagini interzise minorilor! GALERIE FOTO

Floarea Leonida a devenit peste noapte una dintre cele mai controversate sportive din România. Fosta gimnastă a fost vedetă pe un site de escorte din Germania, în care îşi oferea serviciile pentru domnii generoşi.

 

(CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINILE CU FLOAREA LEONIDA CARE AU SCANDALIZAT O LUME ÎNTREAGĂ! CAMPIOANA E GOALĂ COMPLET!)

 

Focoasa brunetă şi-a continuat activitatea în mai multe ţări din Europa, înainte ca viaţa ei să ia o turnură neaşteptată. A plecat în Dubai, unde se pare că şi-a găsit dragostea adevărată, desigur, în persoana unui potent om de afaceri. Acesta îi face toate poftele Floarei Leonida şi îi oferă o viaţă de prinţesă.

FOTO ULUITOR! Cum ARĂTA DIVA Mihaela Rădulescu la 18 de ani! E NEMACHIATĂ şi cu părul V LVOI!

Floarea Leonida a fost componentă a lotului olimpic de gimnast ică la începutul anilor 2000. În 2002 a fost campioană europeană la bîrnă, iar un an mai tîrziu era în echipa României care cucerea argintul la Mondialele de la Anaheim, SUA. A luat un argint cu echipa şi în 2006.

 

 

GALERIE FOTO! VEDETA TV E ÎN LACRIMI!  A FOST PĂRĂSITĂ DE IUBIT PENTRU O AMANTĂ DE 64 DE ANI! IMAGINI CU FEMEIA CARE I-A LUAT MINŢILE TÎNĂRULUI!

 

O MAI ŢII MINTE PE ROM NCA LUI ANCELOTTI! ACUM ARATĂ TOTAL DIFERIT! VEZI O GALERIE FOTO DE SENZAŢIE CU BRUNETA CARE L-A FĂCUT PE ANTRENOR SĂ ÎŞI LASE SOŢIA!

 

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

 

TOPUL CELOR MAI UŞURATICE FEMEI ÎN FUNCŢIE DE ZODIE!!! Vezi care sînt NIMFOMANE!!!

 

IMAGINI BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Se apleacă, trage de bikini şi…

 

INCREDIBIL! S-a întors acasă din delegaţie, la soţie, şi i-a făcut această poză. După ce a vazut fotografia a DIVORŢAT de ea

 

Caz INCREDIBIL! Ce le făcea PROFESOARA elevilor săi de liceu!!! Galerie FOTO! Pentru asta a fost acuzată de ABUZ sexual

 

Galerie FOTO incendiară! Laura Cosoi, în SÎNII GOI! Se vede TOT! E PERVERSA rau: „Îmi plac bărbaţii care SALIVEAZĂ după mine!”

 

FOTO AICI!!! ASA ARATA UN ORGASM LA FEMEI!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×