GALERIE FOTO. Cîntăreţ celebru de la noi abia însurat, prins-n fapt cu amanta

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/01/2016, 14:17
GALERIE FOTO. Cîntăreţ celebru de la noi abia însurat, prins-n fapt cu amanta GALERIE FOTO

”Sultanul” Gazi Demirel pare să fi împrumutat obiceiurile lui Suleyman şi ”lucrează” dintre greu la cucerirea şi întemeierea unui adevărat harem. Iar ”mişcările” lui au fost observate îmediat de paparaazii Spynews.ro care l-au surprins pe celebrul artist turc în timpul ”campaniei” duse pentru a-i fura inima modelului de ciocolată, Rose. Iar succesul lui a fost unul indubitabil.

Astfel, dacă iniţial stăteau la o distanţă de un metru, cei doi au făcut, încet, încet câteva mişcări de învăluire şi, brusc, s-au trezit lipiţi unul de altul în cafeneau de fiţe în care-şi savurau băuturile.

VINERI, apariţie-eveniment, DE LUX, marca FANATIK! CALENDARUL SPORTIV 2016! 24 de pagini GRATUIT!

Din vorbă în vorbă, Gazi a făcut tot ce a putut pentru a-i smulge exoticei frumuseţi de lângă el zâmbetele care îi garantau o seară incendiară, iar rezultatul a fost cel scontat.

Pentru că, la un moment dat, incomodată probabil de rochia strâmtă şi sexy de pe ea, Rose s-a ridicat în picioare pentru a o aranja, moment savurat din plin de ”Sultan” care nu şi-a mai putut dezlipi ochii de bustul generos al modelului.

Iar acela a fost, pare-se, semnalul că ”îi e deschisă calea”, pentru că Gazi a luat-o după umeri, a început să îi şoptească cuvinte dulci tinerei şi să îi facă tot felul de destăinuiri care o făceau pe tânără să cadă din ce în ce mai în admiraţie pentru turc.

Cei doi au petrecut câteva ore bune bucurându-se de prezenţa celuilalt, fără să bage în seamă că băuturile de pe masă s-au răcit, conversaţia ţinându-i înfierbântaţi pe amândoi.

Aşa că, la un moment dat, au decis să plece spre casă, Gazi, ca un gentelman, conducând-o cu maşina lui până în faţa imobilului în care stă frumoasa mulatră. Acolo, ca doi tineri din filmele americane de dragoste, şi-au luat rămas-bun cu câteva săruări calde care să le încălzească şi mai tare visele.

Şi, chiar când să plece, Gazi a fost oprit de un zâmbet lasciv, de o privire în care zăcea, nerostită, o promisiune mai senzuală decât orice altă vorbă. Iar el a cedat şi, ţinut de mână de modelul de ciocolată, a intrat în imobilul în care locuieşte aceasta, petrecând acolo alte câteva ore.

Culmea, de la nunta lui Gazi cu Mădălina nu a trecut atât de mult timp încât turcul să uite că, pe deget, poartă zălogul promisiunii că îi va fi alături toată viaţa, el căsătorindu-se, cu mare fast, la sfârşitul anului trecut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×