GALERIE FOTO. Cine este Mihaela Ozun, sexy voleibalista de la CSM Bucureşti, cu doar cinci degete la mîini!

în Monden
01/06/2016, 17:44
GALERIE FOTO. Cine este Mihaela Ozun, sexy voleibalista de la CSM Bucureşti, cu doar cinci degete la mîini! GALERIE FOTO

Mihaela Ozun face performanţă la nivel înalt cu echipa de volei CSM Bucureşti, alături de care a cîştigat recent Cupa Challenge.

Deşi are un handicap care pe mulţi i-ar fi izolat de colectivitate, două degete la mîna dreaptă şi trei la cea stîngă, voleibalista de 24 de ani nu s-a dat bătută. Mihaela a început voleiul în oraşul ei natal, Medgidia, a continuat la Piteşti, Piatra-Neamţ, Târgu Mureş iar apoi a ajuns la CSM Bucureşti, unde a atins apogeul.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Interesant este şi faptul că Mihaela Ozun este o rapidistă înfocată, după cum a mărturisit pentru site-ul 1923.ro.

Cu Rapid ţin de cînd m-am născut pentru că spiritul Rapidului este prezent în familia mea din generaţie în generaţie. Singurul meu regret este că nu pot merge cu echipa oriunde din cauza programului de sportivă, dar iubirea pentru culoarea vişinie rămîne necondiţionată pentru totdeauna!

Mi-am facut şi un tatuaj, «FZR», pentru a simţi energia pozitivă pe care mi-o oferă Rapidul, atunci cînd nu sînt lîngă el. Sper, cîndva, să pot ajuta Rapidul mai mult decît cu sufletul, deşi pentru o echipă ca a noastră sufletiştii sînt punctul forte!”, a spus Mihaela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×