GALERIE FOTO.Cine este Antonina Goloseev, blonda care i-a înnebunit pe juraţi cu un dans incendiar

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/02/2017, 19:56
GALERIE FOTO.Cine este Antonina Goloseev, blonda care i-a înnebunit pe juraţi cu un dans incendiar GALERIE FOTO

Antonina Goloseev a impresionat juriul şi publicul de la show-ul Românii  au talent cu un dans sexy de strip-plastică şi twerk. Tânăra de 19 ani este dublă campioană a Ucrainei la strip-plastic. „Mulţi cred că acest tip de dans este streptease, dar nu este aşa. Dansez din clasa 1, iar acest tip de dans îl practic de trei ani”,  le-a spus Antonia lui Pavel şi Smiley.

CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea imaginile

Cu o experienţă în dans twerk, Antonia Goloseev a dansat pe tocuri de 20 de centimetri, s-a contorsionat şi şi-a etalat trupul perfect prin mişcări perfecte. Juraţii au fost fascinaţi de numărul adus la Românii au talent de Antonina şi i-au aplaudat talentul.

Tânăra de 19 ani le-a tăiat respiraţia juraţilor cu numărul său de dans strip-plastic.

”Ai făcut foarte multe mişcări frumoase doar spre partea aia de culise. Nu-i corect. Să te jurizeze ei. E bună, ce să mai! Din partea mea, cu tot corpul meu, ai un Da!”, i-a spus Florin Călinescu, în timp ce Mihaela Rădulescu i-a spus: ”Mi-ai dovedit că eşti dansatoare profesionistă””Doamne, ce îmi bate inima”, a exclamat Pavel Bartoş. Chiar şi Andra a ţinut să aprecieze momentul: ”E bine, bine, foarte bine”.

Tânăra practică dansul de la o vârstă fragedă, iar pasiunea pentru strip-dans a apărut acum trei ani. Antonina Goloseev merge în etapa următoare de la Românii au Talent cu patru de ”DA”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×