GALERIE FOTO. Ea e cea mai frumoasă româncă din Italia! I-a vrăjit cu trupul perfect!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/04/2016, 00:06
GALERIE FOTO. Ea e cea mai frumoasă româncă din Italia! I-a vrăjit cu trupul perfect! GALERIE FOTO

Andreea Sasu, din Paşcani, are Italia la picioare graţie frumuseţii sale. Tînăra de 26 de ani a urcat pe podiumurile de prezentare din Paris, Dubai iar acum locuieşte în Milano, capitala modei din Italia.

Andreea este una dintre femeile pe a cărui corp sunt croite rochiile unor mari creatori de modă – Dolce&Gabbana, Philipp Plein si Roberto Cavalli. Povestea ei a fost prezentată de BitTV, televiziunea din Paşcani.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Tînăra a plecat în Italia cu gândul să ajungă o persoană cunoscută în lumea modei. Şi-a atins obiectivul şi munceşte din greu pentru a se menţine.

De un an şi jumătate sunt model fix la Dolce&Gabbana, Philipp Plein şi Roberto Cavalli. Defilez pentru ei şi toate rochiile sînt create pe corpul meu. M-au ales ca fiind unul dintre modelele favorite. Sunt prezentă la fiecare prezentare de modă.

La cei 26 de ani mă simt o femeie împlinită şi fericită şi pe plan profesional, şi pe cel personal. Sînt logodită de aproape doi ani de zile cu Gerry Scarpone, un om de afaceri. În următoarea perioadă o să ne căsătorim. Vrem să avem şi copii. Locuim în Milano„, a mărturisit frumoasa brunetă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×