GALERIE FOTO. Cel mai sexy medic din lume se scoate la licitaţie. Anunţul făcut în faţa celor 1 milion de fane

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/01/2016, 12:20
GALERIE FOTO. Cel mai sexy medic din lume se scoate la licitaţie. Anunţul făcut în faţa celor 1 milion de fane GALERIE FOTO

Mikhail Varshavski, un medic rezident de la un spital din New Jersey, desemnat de People drept cel mai sexy medic din lume, a decis sa faca o fapta buna cu faima castigata peste noapte.

La 26 de ani, Mikhail Varshavski are peste 1 milion de fani pe Instagram, dupa ce revista People l-a incoronat drept „Cel mai sexy medic din lume”, in 2015, potrivit stirileprotv.ro.

Asaltat in permanenta de tinere dornice de o poveste de dragoste a la „Grey’s Anatomy”, tanarul medic a decis sa puna la bataie o intalnire cu el, in scopuri caritabile. Fetele care vor sa iasa la o intalnire romantica cu Mikhail trebuie sa participe la o licitatie. Marele premiu – un medic simpatic si faimos.

Banii stransi vor merge spre fundatia Limitless Tomorrow, de care se ocupa chiar tanarul doctor.

Doritoarele trebuie sa se inscrie in cursa cu 10 dolari. Intalnirea va include o excursie la New York, cu sedere la un hotel de patru stele si o cina la un restaurant de o stea Michelin. Pana acum, sute de fete s-au inscris in licitatie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×