GALERIE FOTO. Cea mai sexy infractoare din lume. A cucerit inimile bărbaţilor

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/05/2016, 00:04
GALERIE FOTO. Cea mai sexy infractoare din lume. A cucerit inimile bărbaţilor GALERIE FOTO

O femeie care a fost arestată în Arkansas, SUA, după ce nu s-a prezentat la un proces legat de o arestare din 2014, a fost poreclită de internauţi ”Prison Bae”, datorită trăsăturilor ei extrem de frumoase.

Poza din arest a lui Sarah Seawright a ajuns virală pe Internet, mulţi dintre cei care au distribuit-o fiind uimiţi de cât de frumoasă este tânăra infractoare.

Însă în spatele figurii ei angelice se ascunde un trecut plin de infracţiuni, scrie Daily Mail, printre care se numără: şofat imprudent, acuzaţii de furt, răpire şi violenţă.

Însă toate relele par să pălească în faţa unei asemenea frumuseţi.

Însă toate relele par să pălească în faţa unei asemenea frumuseţi: „Ar putea sa ma injunghie de 9 ori si tot eu mi-as cere scuze”, a scris un internaut. ”Fata asta este o infractoare, dar nu-mi pasă, eu m-am îndrăgostit de ea“, a scris altul.

Acum, presa americană scrie că Sarah se bucură de atenţia primită şi se pregăteşte să intre în lumea modei, ceea ce nu este imposibil, având în vedere precedentul cu Jeremy Meeks, condamnatul care a cucerit Internetul în 2014.

sursa: antena3.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×