GALERIE FOTO. Cea mai sexy bătăuşă! A devenit celebră după ce a snopit în bătaie un hoţ

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/06/2016, 16:41
GALERIE FOTO. Cea mai sexy bătăuşă! A devenit celebră după ce a snopit în bătaie un hoţ GALERIE FOTO

O columbiancă a devenit senzaţia internetului după ce a snopit în bătaie un tâlhar care încerca să o jefuiască. Înregistrarea video în care tânăra îl umileşte pe hoţ, îl dezbracă în pielea goală în mijlocul străzii, îl trage de păr, îl loveşte şi îi dă şuturi s-a viralizat în întreaga lume şi i-a adus lui Angie notorietate, fiind considerată „cea mai frumoasă bătăuşă din lume”, iar acum aceasta vrea să încerce o carieră în modelling.

Angie Olarte a fost protagonista unei scene de pomină în capitala Columbiei. Un hoţ care a vrut să o atace şi să o jefuiască a avut parte de surpriza vieţii lui.

Acesta se pare că şi-a ales complet greşit victima, întrucât femeia pe care el, probabil, o credea neajutorată, i-a dat o adevărată lecţie şi l-a transformat în ruşinea internetului, hoţul devenind el însuşi victima.

Tânăra fiind pe fază, l-a apucat pe hoţ de păr şi l-a obligat să îngenuncheze în faţa ei pentru a-l vedea toţi trecătorii, însă nu s-a oprit aici. Femeia a început să îi dea şuturi în fund şi l-a forţat să se dezbrace până l-a lăsat în pielea goală.

Întreaga întâmplare a fost înregistrată de trecători şi postată pe internet, unde s-a viralizat imediat stârnind hohotele de râs ale internauţilor.

Mai mult, curajoasa brunetă a devenit vedetă peste noapte, câştigând foarte multă notorietate. Încântată de succesul ei, aceasta s-a gândit să profite de atenţia care i se dă şi a început să-şi posteze pe pagina de Instagram imagini cu ea foarte sexy şi în ipostaze incendiare, sperând ca fapta ei o va ajută să o propulseze într-o carieră în modelling sau în actorie, aşa cum s-a întâmplat şi cu canadianca Stephanie Beaudoin, poreclită „cea mai frumoasă infractoare din lume”.

După ce a fost arestată pentru mai multe jafuri, aceasta a câştigat notorietate pe internet după ce lumea i-a văzut pozele sexy postate pe reţelele de socializare, iar acest lucru i-a adus un contract uriaş cu o agenţie de fotomodele de renume.
Angie a scris în dreptul uneia dintre fotografii: „Sper să nu mă judecaţi pentru ce am făcut, sunt o grămadă de şobolani în lumea asta şi trebuie să facem ceva în legătură cu ei, pentru că poliţia nu face nimic”.

Citeşte mai mult pe Libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×