GALERIE FOTO! Cea mai frumoasă femeie din lume, acuzată că era prea „băieţoasă”! „Toţi mă urau!”

Mirela Apostol   
în Hotnews
12/02/2016, 10:06
GALERIE FOTO! Cea mai frumoasă femeie din lume, acuzată că era prea „băieţoasă”! „Toţi mă urau!” GALERIE FOTO

Megan Fox este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii! Frumoasa brunetă provine dintr-o familie foarte săracă, de penticostali, iar părinţii aceştia erau foarte severi.

Din cauza religiei, Megan nu avea voie să iasă în oraş cu băieţii, sau să-şi cheme prietenele acasă, iar toate aceste restricţii au făcut-o să fie mai retrasă.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE

De aici au pornit şi bîrfele colegilor ei de licei, care rîdeau tot timpul de ea că este „băieţoasă”, mai ales pentru că se întţelegea mult mai bine cu băieţii decît cu fetele. „Toţi mă urau, aveam o personalitate agresivă, iar fetele nu mă plăceau din cauza asta”, povesteşte Megan.

Nici problemele financiare nu-i dădeau pace, iar Megan povesteşte cum nu avea bani nici măcar să-şi cumpere aparate de ras de unică folosinţă pentru a se epila pe picioare, iar din acest motiv purta pantaloni lungi, pentru a-şi ascunde „problema”:

„Cînd m-am mutat în Los Angeles nu aveam niciun ban. Mi-aduc aminte că trebuia să mă epilez, dar nu aveam bani să îmi cumpăr aparate de ras de unică folosinţă. Aşa că purtam mereu pantaloni.” 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×