GALERIE FOTO. Ce «tratament» de vedeta a avut câinele lui Robbie Williams în România!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/07/2015, 11:35
GALERIE FOTO. Ce «tratament» de vedeta a avut câinele lui Robbie Williams în România! GALERIE FOTO

Câinele lui Robbie Williams, un ciobănesc mioritic care îl însoţeşte pe cântăreţ la Bucureşti, are parte de multă atenţie din partea stăpânului său. În seara în care au ajuns în România, Spencer a fost scos la plimbare de un bodyguard, care l-a dus în parc, dar şi pe Calea Victoriei.

Spencer Williams, un superb ciobănesc mioritic, îl însoţeşte pe stăpânul său în turneul „Let Me Entertain You”. Joi , cei doi au ajuns la Bucureşti, pentru concertul pe care Robbie Williams (41 de ani) l-a susţinut, vineri (17 iulie) seară. Artistul britanic declara la începutul turneului că, dintre cei şapte câini ai săi, l-a ales pe Spencer să-i fie alături, pentru că „are un caracter foarte frumos”.

ULTIMA ORĂ! ŞTIRE ŞOC DESPRE COTABIŢĂ! ANUNŢ CUTREMURĂTOR AL MEDICILOR! DOAMNE, DUMNEZEULE MARE!!!

LOVITURĂ TERIBILĂ PENTRU RĂZVAN SIMION! PREZENTATORUL DE LA NEAŢA, DISTRUS DE SOŢIE!

Tocmai de aceea, patrupedul este foarte răsfăţat de stăpânul său, care nu numai că i-a făcut cont pe Twitter, dar, de fiecare dată când se cazează la hotel, închiriază o cameră special pentru el. Joi seară, la câteva ore de la aterizarea la Bucureşti, fotoreporterii Click! l-au surprins pe unul dintre bodyguarzii lui Williams ieşind din hotelul în care tot personalul superstarului este cazat, cu Spencer în lesă.

robbie-2_9568955

CLICK SUS ÎN GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE 

BIANCA DRĂGUŞANU, DISTRUSĂ DE DURERE! IMAGINI TULBURĂTOARE! S-A PUS PE JOS ŞI A ÎNCEPUT SĂ PLÎNGĂ CÎND A AFLAT CĂ…

 

Bărbatul s-a îndreptat mai întâi spre parcul de lângă Sala Palatului, din centrul Capitalei, unde a zăbovit câteva minute. Apoi, cei doi au luat-o pe Calea Victoriei şi s-au îndreptat spre hotelul de cinci stele unde sunt cazaţi. Dacă mioriticul şi-a făcut plimbarea de seară, superstarul a ales să nu părăsească deloc hotelul, în prima sa zi la Bucureşti. Şi asta, spre dezamăgirea a două fane care au aşteptat ore în şir în faţa clădirii, în dorinţa de a smulge un autograf de la idolul lor.

Citeşte pe www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×