Cum poate să arate acum anorexica Flavia Apostol! Un bărbat a reuşit s-o transforme complet

Ionuţ Cataramă   
în Monden
14/05/2017, 19:00
Cum poate să arate acum anorexica Flavia Apostol! Un bărbat a reuşit s-o transforme complet GALERIE FOTO

Flavia Apostol a reuşit să devină cunoscută după ce era pe punctul să îşi piardă viaţa din cauza problemelor de sănătate. În urmă cu trei ani, blondina avea 38 de kilograme şi 1.72 înalţime.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Însă, după problemele grave de sănătate pe care le-a avut, Flavia a ajuns să cîntărească 50 de kilograme.

„Abia la 38 de kilograme mi-am dat seama că mi-am închis toate uşile. Refuzăm orice ajutor. Mă duceam la sală, alergam, chiar dacă eram foarte slabă. Mulţi îmi spuneau că sînt urîtă, oribilă, că arăt îngrozitor”, a declarat Flavia.

Este vizivil faptul că formele ei s-au rotunjit cu aproape 10 kilograme, iar cel care a ajutat-o este chiar iubitul ei.

Flavia este mai fericita ca oricând că starea ei de sănătate se îmbunătăţeşte, odată cu cea sentimentală. Şi asta pentru că o perioadă bună de timp blonda a fost mai mult singură.
Flavia s-a remarcat la Money Chanel, iar acum are o televiziune online şi a scris inclusiv o carte despre viaţa de calvar pe care a avut-o de când şi-a dat seama că suferă de anorexie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×