OSCAR 2018: Vezi ce rochii au purtat actriţele pe covorul roşu!

Raluca Ogaru  
înFemei frumoase
05/03/2018, 07:25
OSCAR 2018: Vezi ce rochii au purtat actriţele pe covorul roşu!GALERIE FOTO

Cu toate acestea, vedetele nu au adoptat o anumită cromatică a vestimentaţiei, cum s-a întâmplat la gala premiilor Globurile de Aur din luna ianuarie, când negru a fost purtat în semn de protest faţă de abuzurile şi hărţuirea sexuală.

Ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2018 a avut loc aseară la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles. De la lista impresionantă de oaspeţi până la dezvălurile câştigătorilor, cea de-a 90-a ediţie a Premiilor Academiei Americane de Film va fi cu siguranţă una de reţinut. Iar covorul roşu de la Premiile Oscar 2018 nu face execepţie!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dacă la Glourile de Aur 2018 şi la Premiile BAFTA 2018 celebrităţile şi-au făcut apariţia în ţinute all black pentru a protesta împotriva hărţuirii sexuale şi a inechităţii de gen de la locul de muncă, pe covorul roşu de la Premiile Oscar 2018 am văzut rochii care mai de care mai colorate.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×