GALERIE FOTO. Ce a păţit Catherine Zeta-Jones pe covorul roşu, din cauza vîntului puternic

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/01/2016, 15:02
GALERIE FOTO. Ce a păţit Catherine Zeta-Jones pe covorul roşu, din cauza vîntului puternic GALERIE FOTO

Toti ochii au fost indreptati catre Catherine Zeta-Jones la premiera filmului „Dad’s Army” din Londra. Vremea capricioasa i-a ridicat probleme actritei si aproape ca a expus-o in fata fotografilor si fanilor prezenti la eveniment.

Pentru premiera mondiala a comediei „Dad’s Army”, in care Catherine Zeta-Jones joaca alaturi de Michael Gambon, Toby Jones si Blake Harrison, actrita a optat pentru o rochie de seara lunga, albastra, cu decolteu amplu si crapatura adanca pe picior, scrie perfecte.ro.

Vremea nu a fost insa de partea ei, conditiile meteo dificile transformand pasirea pe covorul rosu intr-o adevarata misiune imposibila pentru bruneta in varsta de 46 de ani. La o adiere mai puternica a vantului, ea a fost la un pas sa-si arate lenjeria intima in fata a zeci de fotografi, care erau pregatiti sa imortalizeze momentul.

Ca o adevarata profesionista insa, Catherine a fost pe faza si si-a tinut rochia, evitand astfel un accident vestimentar de proportii si demonstrand ca vechimea in showbiz isi spune cuvantul in astfel de momente.

Desi vremea i-a ridicat probleme, sotia actorului Michael Douglas a continuat sa pozeze ca o adevarata profesionista si le-a reamintit tuturor celor prezenti de ce inca merita sa faca parte din topul celor mai frumoase si elegante femei din lume! VEZI IN GALERIA FOTO DE SUS instanteneele surprinse de fotografi chiar inainte de „dezastru”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×