GALERIE FOTO. Bianca Drăguşanu pare plictisită rău de tot în compania lui Victor Slav!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/11/2015, 20:18
GALERIE FOTO. Bianca Drăguşanu pare plictisită rău de tot în compania lui Victor Slav! GALERIE FOTO

Bianca Dragusanu si Victor Slav formeaza, din nou, de mai bine de patru luni, un cuplu si, la fiecare iesire in public, au afisat o mina fericita, semn ca relatia lor merge mai bine ca niciodata. Pana saptamana trecuta, cand frumoasa roscata a fost vazuta destul de abatuta si fara chef fata de iubitul ei!

Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins, zilele trecute, pe cei doi, la un restaurant din centrul Capitalei, luand masa impreuna cu Bogdan Vladau si logodnica lui, Gina!

VEZI VIDEO AICI 

Cei patru stateau la o masa mai retrasa din local si, in prima faza, pareau ca se simt bine, insa, dupa primul fel de mancare, Bianca a inceput sa fie abatuta si nu a mai zambit deloc pana la finalul intalnirii.

Mai mult, diva a luat telefonul si a inceput sa il butoneze, fara sa ii mai pese de ce se intampla in jurul ei. Suparata si fara chef de vorba, Dragusanca a evitat sa mai intre in vreo discutie si l-a ignorat complet pe partenerul sau de viata, dar si pe prietenii aflati la masa.

Doar din cand in cand, diva si-a mai ridicat privirea, semn ca situatia in care se afla nu ii convenea, iar divertenta pe care o avea in acel moment cu Victor nu ii cadea deloc bine!

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×