GALERIE FOTO. Bărbaţii sînt înnebuniţi după bustul ei. N-o să ghiceşti niciodată ce ocupaţie are

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/12/2015, 00:00
GALERIE FOTO. Bărbaţii sînt înnebuniţi după bustul ei. N-o să ghiceşti niciodată ce ocupaţie are GALERIE FOTO

Tanara aceasta este din China si este hacker profesionist. Foloseste presudonimul SexyCyborg iar printre armele sale sunt sanii si pantofii ei cu toc. Cu ajutorul sanilor convinge orice barbat sa o conduca in sediul companiei in care lucreaza iar in interiorul pantofilor, creati special de ea, ascunde uneltele de piraterie informatica.

„Exista toate sansele ca un tip sa ma invite la el la birou, dupa cateva pahare baute intr-un bar din apropierea cladirii. Trebuie sa imi las telefonul si geanta la intrare, iar hainele mele nu ascund nimic, asa ca nimeni nu ma suspecteaza”, a marturisit ea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

In pantofii cu toc, creati cu ajutorul unei imprimante 3D, se afla armele ei: un dispozitiv pentru inregistrarea tuturor apasarilor de taste si un mini-calculator cu baterie reincarcabila care poate fi accesat de oriunde din lume. Tanara il lasa in interiorul companiei-tinta, conectat la reteaua interna, apoi il acceseaza in siguranta odata ce a iesit din sediu.

Aceasta este tanara care a creat senzatie cu fusta ei iluminata cu LED-uri.

sursa: kanald.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×