GALERIE FOTO. I-au spus că este „prea grasă” pentru a fi model, dar ea le-a demonstrat contrariul

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/11/2015, 22:00
GALERIE FOTO. I-au spus că este „prea grasă” pentru a fi model, dar ea le-a demonstrat contrariul GALERIE FOTO

Tess Holliday are 29 de ani si a reusit sa semneze un contract cu una dintre cele mai mari agentii de modeling, desi nimeni nu i-a dat niciodata prea mari sanse de a deveni model din cauza grautatii sale.

Originara din Mississippi, Tess Holliday a incercat timp de zece ani sa intre in lumea modei, iar acum acest vis a devenit realitate. Tanara a fost desemnata ca fiind „modelul cu cele mai mari marimi” din bransa si, conform Daily Mail, a semnat primul un contract cu o agentie de modelling si a avut parte de primul pictorial profesional.

„Mi-a luat foarte mult timp sa trec peste toate lucrurile care mi s-au intamplat. Dar mama mea m-a incurajat intotdeauna, in timp ce restul prietenilor si rudelor m-au considerat nebuna”, marturiseste Tess.

Casatorita si mama a unui copil de 9 ani, Tess recunoaste ca viata sa s-a schimbat total. Aceasta petrece mai mult timp in sala de sport sub atenta supraveghere a unui antrenor personal.

„Am sedinte foto care dureaza 12 ore pe zi. Am mereu intalniri si cate ceva de rezolvat”, a mai declarat Tess.

In anul 2013, Tess a inceput si o campanie pe retelele de socilizare din dorinta de a ajuta si alte femei care au trecut prin situatii similare. Numita #effyourbeautystandards, aceasta miscare online are menirea de a ii ajuta pe oameni sa se accepte asa cum sunt.

Ea a aparut in revista Vogue Italia, care a catalogat-o drept una dintre cele mai supraponderale sase modele din lume.

sursa: protv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×