GALERIE FOTO. Antonio Banderas a regăsit dragostea. Cum arată noua lui iubită, cu 20 de ani mai tînără

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
31/01/2016, 00:00
GALERIE FOTO. Antonio Banderas a regăsit dragostea. Cum arată noua lui iubită, cu 20 de ani mai tînără GALERIE FOTO

Antonio Banderas si-a gasit consolarea in bratele unei femei frumoase, dupa divortul de Melanie Griffth, alaturi de care a stat aproape 20 de ani. Actorul a fost fotografiat alaturi de noua sa cucerire, in Spania.

Antonio Banderas si noua sa iubita au fost fotografiati impreuna in Malaga, Spania, acolo unde petrec vacanta, conform Daily Mail. Acesta si-a continuat viata si si-a gasit fericirea in bratele unei femei mai tinere cu 20 de ani decat el.

Banderas, in varsta de 54 de ani, a inceput in urma cu putin timp o noua relatie cu o femeie mai tanara decat el cu 20 de ani. Nicole Kimpel are 34 de ani, este din Olanda si este consultant de investitii. Cei doi au mai fost vazuti impreuna in jurul lumii, iar actorul s-a declarat indragostit, dar nu se grabeste. „Momentan, vrem sa ne cunoastem mai bine. Ea este timida si nu are nicio legatura cu domeniul meu, ceea ce nu e un lucru rau” a spus Banderas conform EOnline.

Intre timp, actorul continua proiectele cinematografice si in cateva saptamani va incepe filmarile la un nou film, „33 Dias”, in care il joaca pe celebrul pictor Pablo Picasso, in care o are partenera pe Gwyneth Paltrow. Actorul este foarte entuziasmat si onorat de acest rol: „Ai intotdeauna o responsabilite cand joci un astfel de personaj.

Filmul „33 Dias” urmareste perioada in care acesta a lucrat la opera murala „Guernica” si relatia dintre el si artista Dora Maar.

Citeste mai mult pe cinemagia.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×