GALERIE FOTO. Alina Borcea, lăsată fără niciun ban de Cristi!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/04/2016, 13:16
GALERIE  FOTO.  Alina Borcea, lăsată fără  niciun ban de Cristi! GALERIE FOTO

Se duce traiul pe care l-a avut atunci când i-a fost amantă sau soţie. Alina nu se alege cu nimic din averea pe care o are Cristi Borcea. Şi asta pentru că fostul şef dinamovist nu-i oferă decât o sumă de bani pentru creşterea celor doi copii ai lor, în America, au povestit pentru Click! apropiaţii omului de afaceri aflat acum la puşcărie.

Un divorţ rapid la notar, asta îşi doreşte acum Cristi Borcea (46 de ani), pentru a-şi putea vedea liniştit de relaţia pe care o are cu Valentina Pelinel (35 de ani).  ”S-a semnat o procură premergătoare între Alina şi Cristian Borcea, în care s-au stabilit unele condiţii ale divorţului.  Procura este pentru introducerea acţiunii la notar, divorţul urmând să se pronunţe în termen de 30 de zile”, a declarat pentru Click!  avocata lui Cristi Borcea, Lilica Poppa.  Fostul boss dinamovist aşteaptă acum un semn de la soţia sa, plecată luna trecută în America, pentru a putea deveni un bărbat liber. Alina trebuie să anunţe când se întoarce în ţară pentru a depune din timp procura la notar.

În plus, actuala soţie trebuie să fie de acord nu numai cu separarea oficială, ci şi cu condiţiile impuse de Borcea. ”I-a oferit doar o sumă lunară pentru întreţinerea celor doi copii ai lor în America, însă şi aici are pretenţii de la ea. Cei mici, Alexandru şi Gloria, vor trebui să meargă la grădiniţe şi şcoli de stat, pentru că el nu va plăti decât lecţii particulare sportive sau alte activităţi pe care vor dori să le facă copiii lui. Probabil, ea va trebui să-şi găsească un loc de muncă”, au dezvăluit pentru Click! surse din apropierea familiei Borcea.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Alina nu primeşte nici o proprietate de la Borcea, pentru că nu au cumpărat nimic împreună, în timpul căsniciei. Şi apartamentul în care stă acum la Miami, care valorează milioane de euro, este tot pe numele lui. Timişoreanca a rămas şi fără afacerea de care se ocupa în România, ştrandul, pe care i l-a predat Mihaelei Borcea, înainte să plece din ţară.

Cu atâtea condiţii, Alina ar putea să nu se grăbească să ajungă în faţa notarului pentru a divorţa, până cel târziu în 30 iunie, aşa cum vrea Cristi Borcea. Ar rămâne fără avere, fără soţ şi, mai presus de toate, i-ar lăsa cale liberă Valentinei Pelinel pentru a fi fericită alături de bărbatul pe care ea l-a aşteptat mai bine de opt ani pentru a o duce la altar.

Sursa: Click

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×