GALERIE FOTO. Adrian Mutu şi Sandra Bachici, nuntă de vis pe o plajă din Cuba

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/01/2016, 11:30
GALERIE FOTO. Adrian Mutu şi Sandra Bachici, nuntă de vis pe o plajă din Cuba GALERIE FOTO

Adrian Mutu si Sandra Bachici s-au casatorit, pe 1 ianuarie, in Cuba, iar alaturi de ei au mai fost doi prieteni.

Sandra Bachici se numeste chiar de la 1 ianuarie Sandra Mutu, caci s-a casatorit cu „Briliantul”, in Cuba, dupa 10 luni de relatie. Fotbalistul i-a facut o surpriza inedita iubitei sale, care isi sarbatorea ziua de nastere chiar in prima zi a anului. Evenimentul a avut loc pe o plaja, unde Sandra a fost dusa de fotbalist pentru a cina.

Timisoreanca a facut ochii mari cand ofiterul starii civile si-a facut aparitia, iar Mutu s-a asezat in genunchi si a mai cerut-o inca o data de sotie. Atunci, cu lacrimi in ochi, Sandra a spus ca e pregatita sa se casatoreasca, desi, initial, stabilisera ca marele moment sa aiba loc in vara.

„Sandra a fost foarte emotionata. Nu se astepta, dar nu putea nici sa spuna nu, pentru ca il iubeste nespus si a spus DA din toata inima. Acum sunt sot si sotie. O nunta de vis. Adrian a planuit totul dinainte.”, au declarat surse de incredere, pentru CANCAN.ro.

Adrian si Sandra Mutu se vor intoarce in Romania la sfarsitul saptamanii viitoare, pentru a sarbatori si cu familia marele eveniment.

Petrecerea de nunta va avea loc in vara acestui an, iar la eveniment vor fi peste 300 de invitati, printre care multe nume importante din fotbal, dar si numerosi oameni de afaceri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×