GALERIE FOTO. Adrian Mutu, cadou inedit pentru soţia lui, Sandra Bachici

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
16/04/2016, 12:34
GALERIE FOTO. Adrian Mutu, cadou inedit pentru soţia lui, Sandra Bachici GALERIE FOTO

Adrian Mutu (37 de ani) trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu mai tânăra lui soţie, Sandra Bachici (22 de ani). Şi pentru că este atât de îndrăgostit de timişoreancă, fotbalistul încearcă să o răsfeţe cu cele mai de lux lucruri. Elli.ro a aflat că ”briliantul” i-a oferit consoartei lui un cadou care valorează aproape cât o garsonieră în Bucureşti.

 Cu toate astea, tânăra nu este o persoană pretenţioasă, însă Mutu nu-şi poate lăsa soţie să poarte  altceva decât accesorii de lux. Aşa se face şi că de curând, Sandra a primit un ceas din aur Rolex Daytona, cu diamante mici în dreptul orelor. Bijuteria valorează în jur de 20 de mii de euro, însă fotbalistul nu-i refuză nimic soţiei lui. Ceasul din aur a fost dăruit de Mutu fără un motiv anume, ci doar pentru că ambii au aceeaşi pasiune: ceasurile. Iar pentru că Sandra pusese de ceva vreme pe un astfel de exemplar, ”briliantul” s-a gândit că cel mai bine ar fi ca el să fie cel care îi oferă accesoriul de lux.

S-au căsătorit pe 1 ianuarie în Cuba

Adrian şi Sndra Mutu au devenit soţ şi soţie în prima zi din 2016, chiar de ziua frumoasei timişorence. Fotbalistul nu ascunde nimic de soţia lui, motiv pentru care brunetă are acces la toate conturile sale de socializare, dar şi la telefon. Mutu s-a născut pe 8 ianuarie la Calinesti, judeţul Argeş, şi este un fotbalist român, supranumit Briliantul, care în prezent joacă pe postul de atacant sau extremă stânga la clubul AŞA Târgu Mureş. Este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi.

Sursa: Elli.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×