GALERIE FOTO. Adevărul despre celebrul posterior al lui Jenifer Lopez. Ce a dezvăluit în urmă cu puţin timp

Iuliana Spirache   
în Hotnews
01/04/2016, 00:08
GALERIE FOTO. Adevărul despre celebrul posterior al lui Jenifer Lopez. Ce a dezvăluit în urmă cu puţin timp GALERIE FOTO

A fost invitata in segmentul „Carpool Karaoke” al emisiunii „The Late Late Show” cu James Corden. Dincolo de momentele in care a cantat live cu prezentatorul, artista a si facut cateva dezvaluiri neasteptate.

De exemplu, J.Lo a lamurit unul dintre cele mai mediatizate zvonuri legate de posteriorul ei. Mai exact, cand James a intrebat-o despre asigurarea pe care si-ar fi facut-o, Jennifer a negat totul.

„Am tot citit chestia asta si nu stiu daca e adevarata sau nu. Ti-ai asigurat fundul pentru un milion de dolari?„, a fost curiozitatea comediantului britanic.

„Nu! Nici macar nu exista asa ceva. Cred ca exista un loc in tara ta natala (n.r: Anglia) unde se pot face astfel de asigurari pentru anumite parti ale corpului. Cred ca exista, asa am auzit. Aici nu”, a raspuns Jennifer.

„Ar fi fost ciudat daca ti-ai fi asigurat posteriorul, nu?”

„Daca mi-as fi asigurat orice. De ce sa-l fi asigurat? Ce ar fi putut sa pateasca, sa-l fure cineva?”, s-a mai amuzat diva latino.

In cadrul aceluiasi segment, prezentatorul a intrebat-o pe Jennifer cu ce vedete este prietena. Ea si-a deschis agenda telefonului si i-a mentionat, printre altii, pe Demi Lovato, Chris Brown, Bradley Cooper, Cristiano Ronaldo, Dwayne Johnson, Fergie, Iggy Azalea si Leonardo DiCaprio.

Ca gluma, James Corden i-a trimis un SMS lui Leo, la care acesta nu doar ca a raspuns, dar a si flirtat putin cu artista, pe care a intrebat-o daca vrea sa iasa in club.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×