GALERIE FOTO. Adelina Pestriţu lasă tot mai mult la vedere pe plaja din Miami

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/02/2017, 13:09
GALERIE FOTO. Adelina Pestriţu lasă tot mai mult la vedere pe plaja din Miami GALERIE FOTO

Adelina Pestriţu încă nu şi-a încheiat vacanţa de la Miami şi se pare că briza Oceanului îi prinde de minune. Acesata îşi ţine la curent fanii cu fiecare pas, iar imaginile postate stârnesc tot mia multă rumoare în rândul celor care cred că Adelina are deja o relaţie, deşi nu recunoaşte încă.

Ba mai mult, internauţii au ajuns să o întrepe pe şleau: „Sunt superbe pozele, şi tu la fel!! Dar am o curiozitate…pozele ţi le face iubitul tău de acolo, nu?”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nimeni nu a crezut că Adelina Pestriţu e uşă de biserică, dar nici chiar aşa! Imagini BOMBĂ cu fosta iubită a lui Speak, făcute publice

Bruneta nu a răspuns la întrebare, dar probabil, şi în acest caz tăcerea este un răspuns…

CLICK SUS pe GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini

Adelina Pestriţu cadou inedit pentru ziua ei!

Adelina Pestriţu şi-a făcut un cadou inedit cu ocazia zilei sale de naştere. Bruneta a decis să îşi mai facă un tatuaj. Ea le-a arătat opera şi fanilor săi care au felicitat-o pentru alegerea făcută.

Odată cu schimbarea prefixului, m-am hotarat să-mi fac un cadou de care să-mi amintesc tot timpul, de acum înainte. Tatuajul cu nr.20, şi-a făcut loc în viaţa mea”, a scris Adelina Pestriţu pe Facebook. Tatuajul a fost făcut la un cunoscut salon, Miami Ink. Bruneta şi-a scris, într-o zonă delicată ”Perception is reality” (Percepţia e realitate- n.r.).

Închide ×