GALERIE FOTO. Are 23 de ani, a facut o avere pe YouTube şi tocmai a cumpărat o super vilă la Hollywood. Cum arată

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/10/2015, 14:38
GALERIE FOTO. Are 23 de ani, a facut o avere pe YouTube şi tocmai a cumpărat o super vilă la Hollywood. Cum arată GALERIE FOTO

Americanul Jordan Maron este un adevarat star pe YouTube. Maron nu canta, nu danseaza, ci joaca Minecraft. Tanarul de 23 de ani a reusit sa faca o avere din clipurile despre popularul joc video si, de curand, si-a cumparat o vila de 4,5 milioane de dolari in Hollywood Hills. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU  A VEDEA IMAGINILE)

Maron, sau „CaptainSparklez”, asa cum este cunoscut in lumea online, a strans, in cei cinci ani de la primul videoclip postat, peste 1,9 de miliarde de vizualizari si are aproape noua milioane de abonati la canalul de pe YouTube, scrie Forbes.

Veniturile din publicitate generate de canalul sau i-au adus o avere de milioane de dolari.

Pentru a valorifica la maximum popularitatea de care se bucura, Maron a lansat o campanie de crowdfunding cu scopul de a atrage investitori pentru XREAL, o companie de jocuri video pentru mobil, fondata impreuna cu Howard Marks. XREAL a lansat deja un joc, care fost descarcat pana acum de peste 1 milion de ori.

Maron nu este singurul care face milioane din videoclipuri despre jocuri video. Suedezul Felix Kjellberg, cunoscut sub numele de PewDiePie, este cel mai popular gamer de pe YouTube, iar in 2014 a fost celebritatea cu cele mai mari castiguri de pe platforma video. Contul sau are aproape 40 de milioane de abonati si i-a adus anul trecut 12 milioane de dolari.

Situata intr-un decor impozant, vila recent achizitionata de Maron are trei etaje si o suprafata de 380 de metri patrati. Locuinta include trei dormitoare si cinci bai.

Incaperile de la etajul superior se deschid, prin usi glisante din sticla extinse din podea pana in tavan, catre o terasa cu priveliste nesfarsita asupra imprejurimilor.

Desi impresionanta, achizitia nu se compara cu grandiosul conac cumparat de creatorul Minecraft, Markus „Notch” Persson, in decembrie anul trecut, mai noteaza Forbes. Situat in Beverly Hills, acesta are peste 2.100 de metri patrati si a costat 70 de milioane de dolari.

Sursă: www.ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×