A fost filmată în ipostaze intime cu doi amici, în plina stradă! Uluitor este însă ce a ajuns acum să facă femeia pentru bani

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/05/2016, 00:02
A fost filmată în ipostaze intime cu doi amici, în plina stradă! Uluitor este însă ce a ajuns acum să facă femeia pentru bani GALERIE FOTO

O tanara din Canada a devenit peste noapte vedeta pe internet, insa nu cum si-ar fi dorit, dupa ce a fost filmata in timp ce facea amor cu doi amici, in plina strada.

Cei trei erau in drum spre un concert al lui Wiz Khalifa, in Calgary, Canada, cand s-au oprit pe o strada putin circulata. Niciunul dintre cei tineri nu a stiut insa ca sunt filmati, iar cateva ore mai tarziu, clipul fusese deja urcat pe Reddit, de catre un utilizator anonim, scrie The Independent.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Tanara, Alexis Frulling, a recunoscut ca ea este fata din videoclip si i-a acuzat pe cei care au filmat-o ca i-au incalcat dreptul la intimitate. Frulling a primit numeroase critici, chiar si amenintari, in mediul online, asa ca si-a facut un canal pe YouTube, unde a vorbit despre incident.

„Este o prostie. Nu o sa accept sa primesc atat de multa ura din partea unor necunoscuti. Asa ca mi-am zis, da, o sa recunosc, eu sunt aia. Nu inteleg de ce lumea ma trage doar pe mine la raspundere, iar pe ei nu”, a declarat Alexis intr-un interviu acordat Vice. com.

In clipul postat pe YouTube, ea recunoaste si ca „nu sunt chiar mandra de ce am facut, dar nici nu pot spune ca mi-e rusine”. Chiar nu i-a fost rusine pana la urma. Pentru că ea a ales să devină stripteauză!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×