GALERIE FOTO. 10 poze incendiare care au făcut istorie pe Instagram

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/07/2016, 17:21
GALERIE FOTO. 10 poze incendiare care au făcut istorie pe Instagram GALERIE FOTO

Desigur, Instagramul e plin de nuduri şi semi-nuduri de tot felul ale celebrităţilor, cu tot cu restricţiile de rigoare. Dar dacă le-am trece printr-o sită deasă, eliminând vulgarităţile şi prostul gust, am găsi zece dintre cele mai incendiare poze care ar rămân.

1.Aubrey, la micul dejun
Când artista americană a reuşit să slăbească şi a postat această imagine doveditoare în 2013, a făcut valuri pe planeta social media cu erotismul transmis simplu… cu o sticlă de lapte bine plasată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU CELE 10 POZE

2. Lady Gaga a pozat nud pentru revista V
Postatul preview-urilor din shootinguri incendiare care urmează să apară în reviste este o procedură deja bătătorită de toate vedetele. Şi de fiecare dată dă rezultate… Aşa s-a întâmplat şi cu acest nud de cinci stele, postat de Inez Van Lamsweerde şi Vinoodh Matadin, cei care au pozat-o pe artistă pentru revista V, scrie okmagazine.ro.

3. Cam aşa arată la Rihanna o poză de mulţumire…
Vedeta din Barbados are multe poze hot cu care a cutremurat Instagramul, dar aceasta chiar a făcut istorie… O imagine postată de RiRi în martie 2013 pentru a-i mulţumi Miucciei Prada pentru cizmele înalte special create pentru ea. „Miuccia you RULE!!! Thank you”, a scris artista entuziasmată.

4. Da, Mădălina poate provoca înecuri
Am simţit nevoia să-i dăm o replică autohtonă Rihannei… Nu de alta, dar şi noi avem cu ce ne lăuda. Imaginea este din timpul filmărilor pentru pelicula Youth, în care Mădălina apare alături de Michael Caine şi Harvey Keitel.

5. Kendall Jenner, cu maşinuţa, pe drumuri de munte
Vorbim de o familie care ne-a obişnuit cu nudurile de tot felul, dar în această imagine, Kendall a făcut, de fapt, istorie în propriul clan, fiindcă le-a arătat suratelor că… se poate nud artistic cool. “Road trippin like”, a comentat amuzant Kendall, cu trimitere la maşinuţa buclucaşă.

6. Chrissy Teigen, la ora machiajului.
Şi această poză a făcut valuri, pentru felul în care soţia lui John Legend a ales să posteze, în stilul propriu, o poză care arată multă piele, dezvăluind, în acelaşi timp, cu nonşalanţă şi mult umor, câte ceva din secretele frumuseţii ei. „M-am gândit să spun ceva inteligent, dar una peste alta asta sunt eu dându-mă cu fond de ten pe picioare şi purtând chiloţi de bunică!” Da, dar chiloţii aceştia sunt foarte la modă!

7. He’s got the moves like Jagger!
Se simţea nevoia şi de un semi-nud masculin? Iată-l: poza cu Adam Levine, solitul de la Maroon 5, a fost postată în august 2014 de jumătatea lui, Behati Prinsloo. „Porn în stilul anilor ’70”, a comentat Behati. Iar fanii au fost extrem de amuzaţi de ipostaza altfel ridicolă a rockerului. Dar asta înseamnă să fii relaxat şi autoironic.

8. Gigi şi Cody, fotografiaţi de Mario Testino.
Pentru ca topul să fie complet, trebuia şi un nud în cuplu. Această poză cu Gigi şi fostul iubit, Cody Simpson, a fost realizată de celebrul Mario Testino şi face parte din fantastica serie a prosoapelor – pentru care Testino a surprins numeroase vedete purtând doar… nişte prosoape.

9. Selena Gomez a postat cel mai romantic nud.
Cel mai delicat nud al topului vine de la Selena Gomez… ca o zână învăluită în perdele. Sau cum ar zice Kim Kardashian: „Uh, fato, nu se înţelege nimic din poza asta…”.

10. Kim Kardashian, pentru revista britanică GQ.
Că tot vorbeam de Kim, cu ea s-ar putea face un serial despre nuduri, selfie-uri etc. Dar am zis că ne păstrăm în limitele cool, iar acesta este ceea ce criticii au considerat unul dintre cele mai reuşite nuduri al lui Kim, realizat pentru revista britanică GQ.

Închide ×