GALERI FOTO. Patru fraţi, noua fascinaţie din showbiz. Trei fete şi un băiat fac furori în muzică şi modelling

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/11/2015, 17:46
GALERI FOTO. Patru fraţi, noua fascinaţie din showbiz. Trei fete şi un băiat fac furori în muzică şi modelling GALERIE FOTO

Sunt tineri, frumosi si talentati si formeaza una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Fratii Smith au cucerit lumea modei, iar acum se pregatesc de lansarea primului lor album cu trupa lor rock, The Atomics.

Toti cei 4 frati – Lucky Blue, Pyper America, Daisy Clementine si Queen Starlie Cheyenne – sunt inscrisi la aceeasi agentie de modelling, insa adevarata vedeta familiei, cel putin deocamdata, este tanarul in varsta de 16 ani.

Lucky Blue este inalt, blond, superb…Practic are toate calitatile fizice care sa ii asigure o cariera de succes in lumea modellingului. Desi are numai 16 ani, a defilat la Saptamanile Modei din intreaga lume pentru Tom Ford, Fendi si Jeremy Scott si a fost admirat de o lume intreaga in campaniile Tommy Hilfiger, Levi’s, GAP si H&M.

Lucky Blue a primit educatie mormona si a promis ca va practica abstinenta sexuala pana la casatorie.

Tanarul canta la tobe in formatia The Atomics si i se mai spune „Justin Bieber din modelling”.

Pe locul doi ca popularitate in familie este Pyper America, o blonda cu un look special, in varsta de 18 ani. A aparut in campanii atat singura, cat si alaturi de fratele sau, si este basista trupei The Atomics.

Daisy Clementine a fost prima dintre cei 4 frati care a fost descoperita de un agent. La 12 ani a semnat cu Next Models, insa Lucky Blue si Pyper America au reusit sa o intreaca in popularitate. Este chitarista in formatie.

Singura care nu are o cariera de succes in modelling – desi a aparut intr-o campanie pentru GAP – este bruneta familiei, Queen Starlie Cheyenne, care insa a fost inzestrata cu talent muzical – ea este solista trupei.

sursa: perfecte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×