Gafă uriașă făcută de Iulia Vântur în India. A confundat o petrecere formală cu Halloween-ul

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 14:39
Gafă uriașă făcută de Iulia Vântur în India. A confundat o petrecere formală cu Halloween-ul
Gafa uriașă făcută de Iulia Vântur în India Sursa foto - facebook

Gafa uriașă făcută de Iulia Vântur în India. La doar câteva zile după ce a urcat pe scenă în Statele Unite ale Americii, mai exact în Los angeles, California, românca a fost invitata unei petreceri de zile mari ținută în țara iubitului ei, Salman Khan. Doar că lucrurile n-au mers tocmai bine pentru fosta vedetă a Pro TV-ului care s-a machiat prea mult. Aceasta a crezut că este vorba despre un party dedicat Halloween-ului.

Gafa uriașă făcută de Iulia Vântur în India

Deși fanii i-au admirat vestimentația, jurnaliștii de specialitate din India spun că machiajul mult prea strident al româncei a stricat totul și o acuză pe aceasta că a venit pregătită mai degrabă pentru o petrecere a americanilor. Indienii spun cu Vântur „probabil a rămas pe fusul orar al yankeilor și a încurcat merele cu perele”. Cu toate acestea, judecând după fotografiile postate, iubita lui Salman Khan pare că s-a distrat de minune.

De curând, Vântur a mers să promoveze în Statele Unite ale Americii pop-dance-ul indian, un gen pe care vedeta l-a învățat foarte repede. Obișnuită cu lumina reflectoarelor, românca nu a avut emoții și a urcat pe scenă. Melodia cântată de Iulia, una extrem de antrenantă, i-a cucerit pe spectatorii care s-au dus să o vadă. Fosta vedetă PRO TV a luat în serios noua ei carieră și, de dragul succesului, a învățat limba indiană.

A confundat o petrecere formală cu Halloween-ul

Iulia Vântur a fost, de altfel, obligată să urmeze tradițiile indiene. Chiar Salman Khan este cel care a forțat-o să respecte aceste obiceiuri, dacă românca vrea să rămână în viața lui. De altfel, presa internațională a scris că Vântur a fost acceptată de familia acestuia tocmai pentru că a fost deschisă la anumite schimbări. Mai mulți apropiați ai cuplului spun că Salman i-a solicitat Iuliei să învețe cântecele indiene.

Iulia Vântur a renunțat la cariera pe care o avea în România și a plecat în India după Salman Khan. Actorul, unul dintre cei mai doriți burlaci din țara lui, nu a cerut-o însă de soție, deși relația lor durează de câțiva ani buni.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×