Gafă de proporții! Viorica Macovei, cântăreața de muzică populară, a uitat Imnul României. VIDEO

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 19:13
Gafă de proporții! Viorica Macovei, cântăreața de muzică populară, a uitat Imnul României. VIDEO GALERIE FOTO

Cântăreața de muzică populară, Viorica Macovei a uitat Imnul României. Gafa de proporții a fost făcută la Piatra Neamț, unde artista a cântat la evenimentul dedicat Micii Uniri, pe 24 ianuarie 2019. Din păcate Viorica Macovei a uitat versurile imnului „Deșteaptă-te, române!”, pe care le-a încurcat spre stupefacția celor prezenți la eveniment, relatează vestea.net.

Imnul României a fost făcut praf de o cântăreață de muzică populară. Viorica Macovei a uitat versurile de la „Deșteaptă-te, române!” și a încurcat și ordinea strofelor la un eveniment care a avut loc la Piatra Neamț. La prima strofă, cântăreața de muzică populară a înlocuit versul 3, „Acum ori niciodată croiește-ți altă soarte”,  cu primul vers de la strofa a doua, „Acum ori niciodată să dăm dovezi în lume”.

Gafă de proporții! Viorica Macovei a făcut „praf” imnul României în ziua Micii Uniri

Imnul României a fost uitat de cântăreața de muzică populară Viorica Macovei. Într-o gafă de proporții, aceasta a încurcat strofele și versurile de la „Deșteaptă-te, române!”, la evenimentul dedicat Micii Uniri, care a avut loc pe 24 ianuarie 2019 la Piatra Neamț. Momentele jenante cu interpretarea imnului au fost filmate de cei de la Turn TV și făcute publice de vestea.net.

După ce la prima strofă a greșit versul trei pe care l-a înlocuit cu primul vers din strofa a doua, cântăreața Viorica Macovei  a sărit de tot peste strof aa doua. Ea a cântat-o după prima strofă pe cea de-a treia, spre mirarea celor prezenți la eveniment. Dealtfel artista s-a uitat de câteva ori în foile pe care le avea în fața sa și văzând că a încrucat bine de tot și versurile și strofele a încercat să îndemne publicul să cânte alături de ea. Până la urmă artista a încheiat interpretarea imnului „Deșteaptă-te, române!” fără să mai cânte vreun vers din a patra strofă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×