Gabriela Firea s-a răzgândit și candidează sigur la Primăria Capitalei: ”Asta se dorește”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
20/02/2020, 19:36
Gabriela Firea s-a răzgândit și candidează sigur la Primăria Capitalei: ”Asta se dorește”
Gabriela Firea s-a răzgândit și candidează sigur la Primăria Capitalei. Sursa foto: Instagram.com

Gabriela Firea a anunțat în urmă cu puțin timp că își va depune candidatura pentru un nou mandat la Primăria Capitalei după ce într-un interviu acordat jurnalistului Lucian Mândruță mărturisea că mai are timp să se gândească.

Gabriela Firea vrea să rămână Primarul General al Capitalei

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea i-a mărturisit jurnalistului Lucian Mândruță că este ferm convinsă că va pierde alegerile pentru București, de aceea se gândește dacă va candida sau nu. Fosta prezentatoare TV spunea că se poate întâmpla orice până în iulie, dar iată că a luat decizia finală.

„Firea candidează 100%”, a scris aceasta în urmă cu aproximativ 4 ore pe una dintre paginile sale de socializare după ce înainte declara că este foarte afectată de dublu limbaj. Totodată, Gabriela Firea a remarcat faptul că bucureștenii nu o mai vor, dar chiar dacă va pierde va rămâne „un erou”.

Primarul Capitalei convins că va pierde alegerile

„Categoric le pierd! Mă uitam și aseară la televizor, 90 la sută din discuții erau acestea: că trebuie anulate toate taxele, trebuie să se reducă cuantumul pentru amenzi, pentru parcare neregulamentară în centru, trebuie să reducem tariful pentru apă…”, a spus Gabriela Firea, relatează digi24.ro.

Întrebată de ce și-ar dori să fie primarul unor oameni care nu o mai doresc, Firea a precizat că se poate retrage în orice moment. Primarul General al Capitalei susține că în situația în care Nicușor Dan ar câștiga, acesta va anula toate proiectele aflate în desfășurare.

Soția primarului din Voluntari Florin Pandele a mai adăugat că va face tot ceea ce vor bucureștenii. „Premierul Orban vrea să spună să scoatem gardurile care protejează linia de tramvai, debandadă, haos, adică ne place haosul, dar nu recunoaștem. Cetățeanul nostru, stăpânul nostru, dacă asta se dorește”, a mai adăugat politicianul, potrivit sursei menționate.

În altă ordine de idei Gabriela Firea a lansat pe pagina de Facebook un sondaj în ceea ce privește vinieta Oxigen. Primarul General îi roagă pe bucureșteni să-i răspundă pe pagina pe Facebook sau pe adresa de mail oxigen@pmb.ro până vineri, 21 februarie, ora 24:00.

„Sunteți de acord cu interzicerea circulației mașinilor care poluează în centrul orașului și cu introducerea vinietei Oxigen pentru restul Bucureștiului? (Referire la autoturismele non euro, euro 1, euro 2 și euro 3)”, întreabă Gabriela Firea.

Primarul sectorului 3 Robert Negoiţă şi primarul sectorului 6 Gabriel Mutu sunt doi politicieni PSD care nu sunt străini de Primăria Capitalei și care ar fi în mod sigur interesați de această funcție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×