Gabriela Firea, atac la fosta conducere PSD: ”Mi se pare o perioadă lungă și ușor nestatutară”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
15/12/2019, 21:57
Gabriela Firea, atac la fosta conducere PSD: ”Mi se pare o perioadă lungă și ușor nestatutară”
Gabriela Firea atacă guvernările PSD legat de interimatul lung de la conducerea structurii centrale. Sursa foto: playtech.ro

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că fosta guvernare PSD a dorit ca structura centrală să fie într-o poziție vulnerabilă, referindu-se la perioada în care ea a ocupat funcţia de preşedinte interimar al PSD Bucureşti.

Gabriela Firea a vorbit despre cei 4 ani în care a fost președinte interimar al PSD București

Gabriela Firea este foc și pară pe fosta conducere PSD și spune că perioada lungă de interimat pe care a avut-o la conducerea PSD Bucureşti a fost una vulnerabilă. Primarul General al Capitalei a adăugat că așteaptă să vadă cine va fi numit în funcția de șef al PSD București.

Primarul a spus că interimatul său a fost foarte lung, în condițiile în care în mod normal este vorba de câteva luni. Totodată, Gabriela Firea a mărturisit că în cei patru ani în care a fost președinte interimar PSD a trecut printr-o perioadă foarte grea.

„A fost o perioadă şi dificilă, şi neclară, dar poate că a avut rolul său. 4 ani de interimat la conducerea PSD Bucureşti mi se pare o perioadă foarte lungă şi uşor nestatutară. De obicei, interimatele sunt pentru câteva luni, nu pentru ani de zile”, a spus politicianul, la Digi24, potrivit Mediafax.

Primarul Capitalei așteaptă rezultatul alegerilor de luni, 16 decembrie

Gabriela Firea are și o concluzie legat de interimatul ei lung. Ea spune că fostele conduceri ale Partidului Social Democrat și-au dorit” un interimat lung pentru că nu știau pe cine să numească în această funcție.

„Nu ştiu, poate să-mi arate pisica sau poate pentru a fi vulnerabilă. Vom afla. Mâine vom avea aceste alegeri, actuala conducere a PSD a acceptat să organizăm conferinţă. Vine şi rândul meu mâine (luni, n.r.) să particip la alegeri şi vom vedea care va fi rezultatul”, a mai spus Gabriela Firea.

Totodată, Firea a mai spus că așteaptă cu nerăbdare rezulatul alegerilor de luni, 16 decembrie. Conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Bucureşti va avea loc începând cu ora 17:00.

La această ședință vor lua parte actualul preşedinte interimar PSD, Marcel Ciolacu și secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu. În plus, de la ședința de mâine nu vor lipsi nici primarii şi preşedinţii de organizații PSD din cele 6 sectoare.

Pe cine ar alege Viorica Dăncilă la conducerea PSD București

Fostul premier al României și fosta șefă PSD Viorica Dăncilă a declarat după ședința CEx a partidului că „i-ar place” ca fostul ministru de Interne Carmen Dan să candideze pentru șefia organizației femeilor social-democrat, scrie hotnews.ro.

Fostul candidat la alegerile prezidențiale a mai adăugat că nu își dorește ca vecina și prietena sa de la Videle să fie unicul candidat. În momentul de față Viorica Dăncilă este președintele interimar al organizației.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×