Gabriela Firea, atac dur la adresa ministrului Mediului! ”O palmă pe obrazul gros al unui ministru incompetent!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 14:28
Gabriela Firea, atac dur la adresa ministrului Mediului! ”O palmă pe obrazul gros al unui ministru incompetent!” GALERIE FOTO
Gabriela Firea/ Foto: Hepta

Gabriela Firea a lansat un atac dur la adresa ministrului Mediului! Primarul Capitalei a prezentat date din care rezultă că la sfârşitul lui 2019 indicele calităţii aerului în Bucureşti era ”Excelent”, în replică la criticile lui Costel Alexe, despre care spune că minte, are obrazul gros şi este incompetent, numindu-l ”Ministrul – Otravă”.

Gabriela Firea, atac dur la adresa ministrului Mediului!

”Iată proba adevărului care doare: ministrul PNL al mediului minte! Pe cine vrea să sperie şi să alunge din marile oraşe ale ţării? Pe cetăţeni, pe oficialii străini, pe turişti, pe investitori?

Penelistul specializat în tocat banii europeni în firme de apartament pentru protejarea a 3 şerpi vrea să determine relocarea tuturor afacerilor în Budapesta sau la Sofia? Vrea să rămână cetăţenii români fără locuri de muncă?

Zilele trecute Firea şi Alexe au mai avut schimburi de replici pe tema poluării din Capitală.

Statul-şi incompetentul Domn Cîţu -, fără taxele şi impozitele încasate de la multinaţionale?  În serviciul cui este ministrul PNL al mediului când minte că în Bucureşti oamenii trebuie să poarte mască de protecţie şi că se respiră otravă!? 

Domnule ministru, daţi-va demisia pentru acest atentat la siguranţa cetăţenilor!”, a scris Gabriela Firea pe o rețea de socializare, prezentând capturi de pe site-urile agenţiilor de mediu din Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, la final de an.

Firea a recunoscut că în marile aglomerări urbane din ţară există poluare și a precizat că sunt anumite ore şi zile în care se depăşesc valorile admise. „Aceasta este o realitate pentru care avem toţi o răspundere, şi guvernul, şi autorităţile locale”, a spus Firea

”O palmă pe obrazul gros al unui ministru incompetent!”, a comentat primarul Capitalei după ce a prezentat câteva capturi. ”Dacă România va plăţi sancţiuni din partea Comisiei Europene pentru poluare, acestea vor fi pentru perioadă 2010-2014. Şoc total!

Nu Firea era primar atunci! Iar în ultimii trei ani am luat măsuri anti-poluare cât alţii în 30. I le voi dovedi mâine şi Domnului Ministru-Otravă, dacă va binevoi să vină la întâlnirea solicitată”, își încheie Gabriela Firea postarea.

Vă reamintim că în urmă cu doar o zi, Gabriela Firea l-a invitat pe ministrul Mediului Costel Alexe la Primărie, pentru a-i prezenta măsurile antipoluare luate de instituția pe care ea o conduce.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×