Gabriela Firea a creștinat fetița patronului de la Dinamo

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
28/05/2018, 11:51
Gabriela Firea a creștinat fetița patronului de la Dinamo GALERIE FOTO
Adina, soția patronului de la Dinamo, a aratat excelent pentru o proaspătă mămică. A purtat o rochie turcoaz, cu umerii la vedere, iar la botez a ales o rochie albă, extrem de fină și elegantă. 

Gabriela Firea și Florentin Pandele au creștinat o fetiță în acest weekend. Nu este o finuță oarecare. Fetița este fiica cuplului Ionuț și Adina Negoiță. Pentru Botez, Gabriela Firea a ales să poarte două ținute. Una la ceremonia religioasă, iar alta la petrecerea de după ceremonie.

Gabriela Firea a radiat alături de finuța sa!

Primarul Bucureștiului și soțul său, edilul orașului Voluntari, au botezat cel mai mic membru al familiei lui Ionuț Negoiță, patronul echipei de fotbal Dinamo. Gabi Firea a fost o prezență greu de trecut cu vederea. Doamna primar a purtat o rochie nude din dantelă, creată de Dana Budeanu.

„Sfântul Botez al Larei-Maria. Să fie sănătoasă şi binecuvântată de Îngerul Păzitor. Să aibă o viaţă bună alături de surioara Sara şi de părinţii Adina şi Ionuţ”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, la scurt timp după momentul emoționant al ceremoniei religioase.

Petrecerea s-a ținut într-un restaurant din cadrul unui cunoscut hotel din bucurești, iar cea de-a doua rochie a Gabrielei a fost într-adevăr o apariție! Firea a purtat o rochie lungă, de prințesă, în nunță de albastru. Adina, soția patronului de la Dinamo, a aratat excelent pentru o proaspătă mămică. A purtat o rochie turcoaz, cu umerii la vedere, iar la botez a ales o rochie albă, extrem de fină și elegantă.

Adina şi Ionuţ Negoiţă mai au o fetiţă, Sara (4 ani), ai căror naşi de botez sunt prezentatoarea tv Alessandra Stoicescu şi soţul ei Sergiu Constantinescu, buni prieteni ai Gabrielei Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×