Gabriela Cristea s-a decis! Aşa se va îmbrăca la cununia cu Tavi Clonda

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/04/2015, 14:19
Gabriela Cristea s-a decis! Aşa se va îmbrăca la cununia cu Tavi Clonda GALERIE FOTO

Mai sunt doar cateva zile pana la cununia civila a Gabrielei Cristea cu iubitul ei, Tavi Clonda, si, in sfarsit, bruneta si-a ales tinutele. Pe 30 aprilie, Gabi Cristea si Tavi Clonda vor spune “Da” in fata Ofiterului Starii Civile de la Sectorul 4, apoi isi vor invita cei peste 120 de prieteni la o petrecere sofisticata, la “Aristocrat Hall”. Pana atunci, cei doi mai au de pus la punct cateva detalii si s-au decis si in privinta tinutelor pe care le vor purta in cea mai importanta zi din viata lor.

Cristea 1

Daca Tavi Clonda si-a ales costumul inca de acum o luna, ei bine, Gabi si-a luat gasit tinutele perfecte abia saptamana trecuta. “Eu mi-am cumparat materialele si mi-am creionat modelele, insa, din superstitie, rochiile nu mi le-am facut la atelierul meu de croitorie. Mi s-a parut normal si firesc sa mi le comand in alta parte”, a declarat frumoasa femeie pentru WOWbiz.ro.

Cristea 2

Astfel, in prima parte a zilei, vedeta si-a facut o rochie midi roz prafuit, nuanta sezonului de primavara-vara 2015, dintr-o combinatie de matase naturala si dantela chantilly, una dintre cele mai fine si mai scumpe dantele frantuzesti, la care va purta o pereche de pantofi realizati pe comanda din aceeasi culoare.

Cristea 3

In ceea ce priveste petrecerea, Gabi Cristea a ales sa poarte o rochie, tot midi, din dantela de bumbac, culoarea mentei, accesorizata cu niste bijuterii opulente, iar ca pantofi, si-a facut unii in aceeasi nuanta cu tinuta.

“Mi-a fost foarte greu sa ma hotarasc in privinta vestimentatiei, intrucat am avut o paleta larga de materiale si culori din care sa aleg. In plus, prietenii ma intrebau cu ce am sa ma imbrac la cununie, cum o sa fie rochia, iar cand le spuneam ca nu am ales nici macar materialul, toata lumea se ingrozea, in timp ce eu, la un moment dat, am intrat in panica. Asa se face ca, intr-o zi, mi-am zis ca daca nu ma decid odata, o sa ajung sa nu imi mai iau nimic. Am facut cumparaturile necesare in trei ore si acum ma pot declara linistita. Tinutele mele o sa arate exact asa cum mi-am dorit si imaginat eu”, a conchis prezentatoarea de la Kanal D.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×