Gabriela Cristea revine în televiziune! Se va ”bate” cu Bianca pe audiențe

în Stiri mondene
25/04/2018, 16:09
Gabriela Cristea revine în televiziune! Se va ”bate” cu Bianca pe audiențe
Gabriela Cristea revine în televiziune, la Antena Stars

Gabriela Cristea revine în televiziune! Este vestea care i-a bucurat astăzi pe fanii brunetei, după ce aceasta a intrat în concediu de maternitate. Cu toate acestea, Gabriela nu își mai reia colaborarea cu cei de la Kanal D, așa cum ne-am fi așteptat.

Soția lui Tavi Clonda revine la Antena Stars. Ea va prezenta tot o emisune matrimonială, însă va fi la concurența cu cea care i-a luat locul, Bianca Drăgușanu.

Gabriela era de mai mult timp în negocieri cu mai multe posturi tv. A acceptat ce i-au propus cei de la Antena Stars, pentru că ea a pus condiţia să vină la pachet cu soţul ei. Nu va mai avea nici pe departe salariul din Kanal d, căci postul din Băneasa nu are bugete atât de mari pentru angajaţi, dar ambii au loc de muncă şi cel mai important lucrează din nou, aşa cum şi-au dorit, împreună”, au declarat pentru surse din interiorul postului pentru click.ro.

Gabriela Cristea revine în televiziune cu zâmbetul pe buze

”Mă bucur tare mult că mă întorc în televiziune, şi mai ales mă bucur că o fac într-un proiect în care cred mult. Am avut nevoie de această mică pauză pentru a mă bucura de minunea din viaţa noastră, dar acum e momentul ca mami să meargă la muncă.

Spun “muncă”, dar pentru mine nu este muncă. Atunci când faci cu plăcere ceea ce faci, nu poţi considera că munceşti. Abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii de care îmi este foarte foarte dor. Le spun să stea pe Antena Stars pentru că le-am pregătit o emisiune foarte tare şi sunt convinsă că le va plăcea, a spus Gabriela Cristea pentru spynews.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×