Gabriela Cristea, probleme de sănătate în carantină. Ce a pățit când s-a urcat la volan

Dan Suta   
în Stiri mondene
13/05/2020, 10:18
Gabriela Cristea, probleme de sănătate în carantină. Ce a pățit când s-a urcat la volan
Gabriela Cristea a povestit pe Facebook cum a afectat-o perioada de carantină. Sursa foto: Facebook Cristina Șișcanu

Gabriela Cristea nu a ieșit din casă timp de două luni, iar după ce s-a anunțat ridicarea restricțiilor a îndrăznit să iasă din casă, dar i s-a făcut rău.

Gabriela Cristea, atacuri de panică în carantină

Prezentatoarea de televiziune a mărturisit în emisiunea de pe Facebook realizată de Cristina Șișcanu că a avut atacuri de panică înainte să se urce la volan.

Gabi a fost extrem de speriată în toată această perioadă a stării de urgență. Singura persoană care ieșea din casă, strict pentru cumpărături, a fost soțul ei, Tavi Clonda.

„Am avut o stare de amețeală și nu-mi dădeam seama…”

Fosta prezentatoare a emisiunii „Noră pentru mama” a mărturisit că nu credea că pandemia o va afecta atât de tare și că își imagina că era mai puternică.

Chiar și după ce s-a urcat la volan, după două luni de autoizolare, vedeta a început să aibă amețeli, iar asta a îngrijorat-o destul de tare.

„Am avut și noi tot felul de chestii pe care le-am resimțit, care cel mai ciudat mi s-a părut ieri, când am fost eu la cumpărături. Când m-am urcat în mașină după foarte mult timp să conduc, am început să am amețeli. Am avut o stare de amețeală de nu-mi dădeam seama…”, s-a confesat vedeta pe Facebook.

„Poate am fost deshidratată… am băut o jumătate de litru de apă așa, pe nerăsuflate, să fiu sigură că nu sunt deshidratată. Îmi era și frică… noi având un hypermarket foarte mare la o distanță de 300-400 metri.

Practic, mă pot duce și pe jos, doar că n-am cum să car de acolo. Mă gândeam: Doamne, o să ajung cu mașina… adică am avut așa, o stare de… Nu m-a ținut prea mult și mi-am revenit. Nu mai sunt atât de ”paranoia”, când s-a anunțat starea de urgență aveam covoraș cu clor la intrare, un înreg circuit..”, a completat îndrăgita realizatoare tv.

Cristina Siscanu LIVEInvitat: Gabriela Cristea

Posted by Cristina Siscanu Ionescu on Monday, 11 May 2020

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×