Gabriela Cristea, infrângere grea la tribunal! Ce a decis instanța

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
13/05/2018, 10:19
Gabriela Cristea, infrângere grea la tribunal! Ce a decis instanța
Gabriela Cristea, in lacrimi la TV

Gabriela Cristea, infrângere grea la tribunal! Gabriela Cristea il daduse in judecata pe Marcel Toader in 2016. Vedeta TV  incercand sa-si recupereze banii pe care acesta i-ar fi investit intr-o afacere in timpul casniciei.

In vara lui 2013, Gabriela Cristea si Marcel Toader divortau si puneau punct mariajului de 5 ani. Cei doi au ajuns la tribunal si in 2016. Prezentatoarea a apelat la instanta pentru a-si recupera o importanta suma de bani. Gabrela Cristea  sustinea ca fostul ei barbat a investit-o intr-o afacere, in timpul casniciei.

Vedeta tv declara atunci ca Toader avea acces la conturile sale pentru a transfera sume de bani, dar care trebuiau folosite in interesul ei, nu in interesul personal al domnului Toader sau al societatii acestuia.

Gabriela Cristea, infrângere grea la tribunal! Ce a decis instanța

Din pacate pentru Gabi Cristea, pe 20 aprilie, Tribunalul Bucuresti a suspendat judecarea cauzei, asa cum a cerut societatea lui Marcel, Blue Ciel SRL, care aparea si ea ca „parat” in speta. Cunoscuta prezentatoare poate face insa recurs la decizie, avand sanse sa-si recupereze, la un moment dat, prejudiciul cauzat de investitiile fostului sot.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×