Gabriel Cotabiţă a urcat pe scenă şi a făcut un show de zile mari, însă, la un moment dat, fanii au observat asta!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/02/2016, 11:37
Gabriel Cotabiţă a urcat pe scenă şi a făcut un show de zile mari, însă, la un moment dat, fanii au observat asta! GALERIE FOTO

Dovada ca Gabriel Cotabita nu mai transpira! A cantat intr-o caldura infernala si nici macar fruntea nu i s-a umezit! Transpiratia lui Gabriel Cotabita a fost, de-a lungul carierei indragitului artist, subiect de articole, dezbateri televizate si, nu in ultimul rand, de bancuri sau texte cu iz de pamflet.

Cu 48 de ore inainte de accidentul vascular embolic in urma caruia a intrat in coma, artistul i-a explicat Oanei Turcu, intr-un interviu, care este cauza traspiratiei lui excesive.

Ei bine, dupa ce si-a revenit in mod miraculos, cand nici macar medicii nu mai sperau, protagonistul nostru pare alta persoana. Are mai multa energie si pofta de viata ca niciodata si, spre dezamagirea carcotasilor, nu mai transpira.

Recent, solistul a cantat cateva piese in franceza, la Institutul Francez, intr-o sala in care abia puteai respira de caldura. Nici in aceste conditii insa Gabriel Cotabita nu a transpirat, semn ca dupa apropierea periculoasa de moarte, cantaretul a scapat de eterna lui problema.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×