ŞTIREA MOMENTULUI! Anunţ de ultimă oră! Gabriel Cotabiţă…

Iuliana Spirache   
în Hotnews
31/07/2015, 08:58
ŞTIREA MOMENTULUI! Anunţ de ultimă oră! Gabriel Cotabiţă…

Revenirea lui Gabriel Cotabiţă pe scenă, după problemele medicale extrem de serioase pe care le-a avut în ultima vreme, se pare că că se va întâmpla cât se poate de curând. De altfel, artistul deja pune la punct, alături de amicii săi, câteva detalii care să îi asigure o prezenţă scenică cu totul şi cu totul memorabilă.

AVERTISMENT ŞOC PENTRU TOŢI ROM NII CARE AU COPII!

IMAGINI HOT CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! SE APLEACĂ, TRAGE DE BIKINI ŞI SE VEDE…

Ada, fiica antrenorului Octavian Bellu, declarat de Cartea Recordurilor drept cel mai valoros antrenor din lume al tuturor sporturilor, aşteaptă cu nerăbdare revenirea pe scenă a  lui Gabriel Cotabiţă. Încă înainte de a se confrunta cu problemele medicale care au şocat o întreagă ţară, artistul a colaborat foarte bine cu ea, tânăra fiind cea care s-a ocupat îndeaproape de ţinutele sale vestimentare.

DIVORŢ CUTREMURĂTOR în lumea mondenă! SUPERVEDETA A FOST PĂRĂSITĂ DE SOŢ! Milioane de români o iubesc de la TV şi nu se aşteptau la asta! 

Te crezi un şofer bun? 75% dintre cei care se uită la imaginea asta greşesc răspunsul! Tu ştii cine intră în intersecţie?

MATEMATICA nu e grea, dar nici uşoară! Asta e ECUAŢIA SIMPLĂ care le dă mari bătăi de cap românilor! Foarte mulţi greşesc răspunsul! 

”Pentru primul spectacol al său intenţionez să-i creez o ţinută de scenă specială. Sigur că sunt foarte multe elemente de care va trebui să ţin cont”, a declarat Ada Bellu pentru Spynews.ro. De altfel, spun sursele noastre,  că Ada, creatoarea de modă favorită a lui Cotabiţă, va lua în calcul locul unde va fi organizat spectacol, perioada şi nu în ultimul rând opţiunea artistului, având în vedere că, de-a lungul timpului, cei doi au colaborat excelent.

Recuperarea artistului, ”trecută” la miracole medicale

În prima jumătate a lunii mai, o veste-şoc a zguduit showbiz-ul: Gabriel Cotabiţă a făcut un accident vascular pe când era la sala de sport a unui hotel din Bucureşti. Ambulanţa, ajunsă de urgenţă la faţa locului, l-a resuscitat timp de mai bine de un sfert de oră, iar odată ajuns la Urgenţe, la Spitalul Floreasca, starea artistului părea fără speranţă, pronosticurile medicale fiind extrem de pesimiste.

IMAGINI INCENDIARE CU BIANCA DRĂGUŞANU LA PLAJĂ! VEZI CE A VĂZUT DOAR VICTOR SLAV ÎN DORMITOR! GALERIE FOTO INTERZISĂ MINORILOR ŞI CELOR CU PROBLEME CARDIACE!

Cu toate acestea, atunci când nimeni nu mai credea, Gabi Cotabiţă a demonstrat că este un luptător, iar minunea s-a produs,m artistul trezindu-se din coma în care era. Iar de atunci, lucrurile au evoluat rapid, recuperarea medicală, în primă fază făcută la Spitalul Floreasca, iar mai apoi la Spitalul Elias având rezultate care mai de care mai bune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×