Gabriel Cotabiţă s-a logodit cu iubita lui. Cînd va avea loc nunta

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/01/2016, 15:42
Gabriel Cotabiţă s-a logodit cu iubita lui. Cînd va avea loc nunta

Gabriel Cotabita s-a logodit cu iubita lui Alina, pe care a cerut-o de sotie cand a iesit din coma. Ea este femeia care i-a stat alaturi, zi si noapte, cat i-a fost rau si l-a ajutat sa-si revina.

El a declarat insa pentru Stirile ProTV ca nu a stabilit, deocamdata, o data a nuntii. ” Ma voi casatori intr-o zi, dar nu este cazul, in acest moment”, a marturisit indragitul artist.

Gabriel Cotabita este hotarat sa recupereze timpul pierdut. Inclusiv in dragoste. Artistul si-a luat inima in dinti si a cerut-o de sotie pe Alina, femeia care i-a dovedit ca-l iubeste neconditionat si alaturi de care se simte linistit si fericit.

„Sunt foarte seren, foarte calm, foarte relaxat. Sunt un om iubit, si in momentul in care iti dai seama ca esti un om iubit esti fericit. Si eu sunt un om iubit”, a declarat Cotabita.

Gabriel Cotabita are 3 fete cu Ioana Nagy, o profesoara de limba italiana, cu care a fost casatorit timp de 19 ani si de care a divortat in 1997.

Anul trecut, in luna mai, el a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a fost gasit inconstient in sala de sport. Artistul a suferit un stop cardio-respirator si a stat in coma mai bine de 3 saptamani. Medicii nu-i dadeau sanse mari de supravietuire, dar el si-a revenit si a dat peste cap orice statistica.

„Nu am ce sa regret. Daca as regreta ceva l-as mania pe Dumnezeu. Toate lucrurile care mi s-au intamplat au fost in favoarea mea”, a mai spus Cotabita.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×