Gabriel Cotabiță, în doliu: ”Va fi greu să îmi revin”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
29/04/2020, 11:50
Gabriel Cotabiță, în doliu: ”Va fi greu să îmi revin”
Gabriel Cotabiță, în doliu: ”Va fi greu să îmi revin”. Sursa foto: Facebook.com

Gabriel Cotabiță este în doliu după ce femeia care i-a dat viață a murit. Celebrul artist a transmis pe una dintre paginile sale de socializare un mesaj emoționant despre mama sa în care spune că aceasta a așteptat că plece la Ceruri abia după ce el „s-a aranjat cu toate”.

Celebrul artist Gabriel Cotabiță este în doliu. Ce mesaj a transmis în mediul online

Pierderea unui persoane dragi este grea indiferent de vârsta pe care o are cel care pleacă dintre noi. Gabriel Cotabiță simte asta pe propria piele după ce moartea mamei sale a lăsat un gol imens în sufletul tău.

Cântărețul a mărturisit că îi va fi greu să treacă peste această suferință, mai ales că nu mai poate discuta cu cea care i-a dat viață.

Într-un mesaj emoționant transmis pe pagina sa de Facebook artistul a scris că mama sa a fost întotdeauna o persoană bine intenționată căreia îi mulțumește că și-a ținut promisiunea de a pleca la Ceruri abia după ce el s-a „aranjat cu toate”.

Gabriel Cotabiță despre mama sa: ”Era mândră de mine”

„Va fi foarte greu să îmi revin, deși știu că trebuie. Va fi foarte greu să nu mai aștept telefonul de la ora 18 din fiecare zi.

Mama mi-a fost tot timpul aproape, uneori pisăloagă, dar de fiecare dată bine intenționată. O iubire și un devotament totale”, a scris Gabriel Cotabiță pe pagina sa socializare.

Artistul a mai spus că-și dorește ca toată lumea să aibă parte de iubirea pe care a primit-o el de la mama sa. Gabriel Cotabiță a mărturisit că mama sa a fost alături de el în toate momentele grele, ținându-l de mână.

„Și-a ținut promisiunea, nu a plecat până nu m-a văzut aranjat cu toate. Știu că era mândră de mine și m-a ținut de mână în momentele mele grele. Doresc tuturor să aibă parte de asemenea iubire. 

Drum lin. Știu că te așteaptă toți ai tăi si vei fi bine primită! Eu nu te voi uita niciodată! Odihnă ușoară!”, a mai scris artistul pe pagina de Facebook. 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×