FOTO / FURTUNĂ VIOLENTĂ la Iaşi. Vijelia a făcut PRĂPĂD

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/07/2015, 18:08
FOTO / FURTUNĂ VIOLENTĂ la Iaşi. Vijelia a făcut PRĂPĂD GALERIE FOTO

După zilele cu temperaturi extrem de ridicate, vremea devine capricioasă. Instabilitatea atmosferică accentuată a dus la iscarea de furtuni violente în mai multe zone ale ţării. Cel mai rău a fost în judeţul Iaşi, unde meteorologii au emis chiar un COD PORTOCALIU de vreme rea.

ŞOC PENTRU FANII FILMULUI KARATE KID! ŞI TU L-AI VĂZUT DE CÎTEVA ORI! TRAGEDIE! A MURIT OMUL FĂRĂ DE CARE ACEST FILM NU ÎNSEMNA NIMIC!

Stihiile s-au dezlănţuit, joi, în judeţul Iaşi. Vântul a suflat cu o asemenea putere, încât a doborât mai mulţi copaci şi chiar a dărâmat un chioşc de termopan. De asemenea, ploaia torenţială a căzut în asemenea cantintăţi, încât sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă, iar mai multe străzi au fost inundate.

Ce tragedie! O VEDETA de la noi A MURIT în urma unui accident cumplit!

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFII ŞI VIDEO INCENDIARE! WOOOOOW! 

Presa locală din Iaşi a publicat mai multe imagii cu efectele furtunilor violente.Mai multe trenuri au fost oprite din cauza furtunii.

ULTIMA ORĂ! ANUNŢ BOMBĂ! E OFICIAL! CINE NU MAI FACE ARMATA OBLIGATORIU ÎN ROM NIA! CE VESTE!!!

 

IMAGINI FABULOASE CU ELENA UDREA ŞI NOUL IUBIT, CARE A FĂCUT-O SĂ UITE DE COCOŞ! NU O ŞTIAI AŞA PE UDREA! S-A DEZLĂNŢUIT! UITE CUM ÎL PIPĂIE ŞI CUM ÎL SĂRUTĂ PASIONAL!

După zile caniculare, furtunile fac prăpăd în mai multe zone din ţară. De altfel, meteorologii au anunţat că de vineri vremea se va schimba. Valul de caniculă de astăzi va fi înlocuit de ploi şi vijleii. Dacă joi temperaturile au ajuns până la 37 de grade în sud şi în est, vineri, vor fi chiar şi cu 12 grade mai puţin.

IMAGINI BOMBĂ cu Roxana VANCEA la plajă!!! Galerie foto HOT!  Costumul i-a jucat feste! Cînd Roxana s-a întins pe şezlong, toată plaja a văzut… VRAJA! 

 

ŞOC! Ultima oră! E ştirea momentului! Lidia Buble nu mai are ce face! Răzvan Simion a luat DECIZIA! Nimeni nu se aştepta să se întîmple asta aşa de repede!

 

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×