VIDEO. Momentul în care poarta pe care scria „Timişoara” s-a prăbuşit peste medicul Ripensiei

Mirela Apostol   
în Hotnews
23/09/2017, 00:10
VIDEO. Momentul în care poarta pe care scria „Timişoara” s-a prăbuşit peste medicul Ripensiei

În urmă cu câteva zile, o furtună intensă a cuprins vestul ţării, iar opt persoane şi-au pierdut viaţa. În Timişoara, un tânăr medic a murit după ce poarta uriaşă de la intrarea în oraş s-a prăbuşit peste Vlad Baici, care lucra la echipa Ripensiei Timişoara.

Momentul a fost filmat de o cameră din trafic şi a fost apoi urcat pe internet. O ţară întreagă a văzut imaginile şocante când poarta uriaşă s-a prăbuşit peste maşina tânărului. Acesta avea doar 24 de ani şi era student în anul V la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Victor Babeş Timişoara de mai bine de doi ani şi asigura asistenţa medicală la echipa secundă, din Campionatul Judeţean, a clubului Ripensia.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Furtuna din Timişoara a ucis opt persoane în doar câteva zeci de minute. Alte 67 au fost rănite, după cum a anunţat IGSU: ”Au fost înregistrate opt decese ( 5 persoane îjudeţul Timis, patru în Timişoara şi una la Buziaş, o persoana la Arad şi doua persoane la Bistriţa-Năsăud)”.

Cele 67 persoane au fost rănite din cauza copacilor, panourilor publicitare sau crengilor smulse de vânt (49 în judeţul Timiş, 12 persoane în judeţul Arad şi 6 persoane la Alba).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×