Furtună puternică în Timișoara! S-au rupt copacii, iar acoperișurile caselor au fost smulse

Maria Cristina   
în Stiri mondene
01/08/2018, 19:56
Furtună puternică în Timișoara! S-au rupt copacii, iar acoperișurile caselor au fost smulse

Furtună puternică în Timișoara! S-au rupt copacii, iar acoperișurile caselor au fost smulse! Pompierii au fost solicitați solicitați pentru degajarea unor copaci rupți de vânt, a unor acoperișuri smulse, dar și pentru evacuarea apei din mai multe zone. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, miercuri, pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe zone din Timișoara, în urma unei furtuni puternice.

Astfel, o primă intervenție a avut loc la biserica romano-catolică din Piața Unirii, pentru degajarea unei table care era pe punctul de a se prăbuși. De asemenea, o altă tablă de pe un acoperiș a căzut pe carosabil pe strada Iuliu Maniu, subsolul unei case a fost inundat, iar un acoperiș a căzut peste o mașină, pe strada Brâncoveanu.

Au intervenit pompierii

Pompierii au intervenit și sub podurile din Calea Șagului și de la fosta fabrică de țigări, unde apa a inundat carosabilul, iar doi copaci au fost rupți de vântul puternic pe strada Vasile Pârvan și în zona Pieței Doina. În urma furtunii puternice, inundații s-au produs și în mai multe zone din orașul timișean Lugoj.

“Se intervine cu forțe din cadrul Detașamentului 1, Detașamentului 2 Timișoara și Detașamentul Lugoj”, a informat ISU Timiș.

Județul Timiș s-a aflat, miercuri, timp de câteva ore, sub cod portocaliu de averse, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului, cu aspect de vijelie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×