VIDEO. Furtună violentă în România! 5 oameni au decedat. Primarul: „Sunt pe teren şi mă crucesc”

Marian Popovici   
în Hotnews
18/09/2017, 00:20
VIDEO. Furtună violentă în România! 5 oameni au decedat. Primarul: „Sunt pe teren şi mă crucesc”

O furtună violentă a izbucnit în Timişoara.  Nu a durat mai mult de jumătate de oră, a lăsat în urmă un bilanţ dezastruos: 5 oameni au murit şi mai mult de 15 au fost răniţi din cauza furtunii violente, conform ISU Timiş. Pe imagini se vede cum arborii aproape să fie culcaţi la pământ şi diverse prelate sunt luate pe sus. 

Furtună în Timişoara. Două decese s-au înregistrat în Timişoara şi două la Buziaş. Situaţia este dramatică şi peste 140 de pompieri intervin în judeţ. De asemenea, o persoană a murit în Arad. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Furtună în Timişoara! Primarul: „Sunt pe teren şi mă crucesc” 

Furtună în Timişoara. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au spus, pentru news.ro, că sunt deja confirmate patru persoane decedate în urma furtunii care s-a înregistrat în judeţ. Două decese sunt în Timişoara. O femeie în vârstă de 36 de ani a fost surprinsă de un copac la Grădina Zoologică şi o persoană lovită de un panou publicitar. Două persoane din Buziaş au murit după ce un copac a căzut peste ele.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat că, în urma furtunii, au murit două persoane, iar altele au fost rănite şi s-au produs pagube uriaşe: „Sunt pe teren şi mă crucesc. Sunt zeci de copaci la pământ, străzi blocate. Am rămas fără curent electric, fără apă. Sunt acoperişuri smulse de pe case, de pe blocuri. S-a surpat o poartă de intrare în oraş, dinspre aeroport. Sunt TIR-uri răsturnate. De când sunt eu nu am mai văzut aşa ceva”, a declarat Nicolae Robu.

VEZI VIDEO AICI

Sursa: stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×